Potje !

Prijs € 11,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Mylo Freeman

Hardback | Februari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Potje!Op een dag staat er midden in het oerwoud zomaar een potje. En naast het potje ligt een briefje. ‘Op dit potje passen alleen de allerliefste billetjes,’ staat erop geschreven. Alle dieren proberen het potje uit, maar de billen van de olifant zijn te groot, de slang heeft helemaal geen billen en de aap weet niet eens wat hij met een potje moet doen. Terwijlde dieren kibbelen, komt er opeens een jongetje tevoorschijn en dan beseffen ze voor wie het potje is bedoeld. Dit keer zijn alle dieren het hartgrondig met elkaar eens: dit schattige jongetje heeft echt de liefste billetjes!Potje!, een klassieker op het gebied van zindelijkheidstraining, verscheen voor het eerst in 1997 en was het eerste prentenboek van Mylo Freeman. In het voorjaar van 2011 verschijnt er een gloednieuwe uitgave met nieuwe illustraties en gedrukt op soepel karton.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mylo Freeman
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025749194
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
26

Beschrijving

Potje!

Op een dag staat er midden in het oerwoud zomaar een potje. En naast het potje ligt een briefje. ‘Op dit potje passen alleen de allerliefste billetjes,’ staat erop geschreven. Alle dieren proberen het potje uit, maar de billen van de olifant zijn te groot, de slang heeft helemaal geen billen en de aap weet niet eens wat hij met een potje moet doen. Terwijl
de dieren kibbelen, komt er opeens een jongetje tevoorschijn en dan beseffen ze voor wie het potje is bedoeld. Dit keer zijn alle dieren het hartgrondig met elkaar eens: dit schattige jongetje heeft echt de liefste billetjes!

Potje!, een klassieker op het gebied van zindelijkheidstraining, verscheen voor het eerst in 1997 en was het eerste prentenboek van Mylo Freeman. In het voorjaar van 2011 verschijnt er een gloednieuwe uitgave met nieuwe illustraties en gedrukt op soepel karton.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mylo Freeman
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025749194
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
26

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken