Prinsessen

Prijs € 19,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Suzan Boshouwers

Hardback | April 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Willewete… dat zijn informatieve prentenboeken die een antwoord geven op de vragen van jonge kinderen. Sommige onderwerpen staan dicht bij hen, andere een beetje verder. Ze gaan over de wereld en de natuur om ons heen, over het leven in het verleden en het leven nu. Op een speelse en spitsvondige manier vertellen deze boeken wat kinderen graag willen weten. Wil je alles weten over prinsessen? In dit boek lees je meer over de jurken die een prinses aantrekt, het kasteel waarin ze woont, de dingen die ze wel en niet mag doen. Hoe ziet haar dag eruit? Wat leert ze allemaal? Loopt ze nooit verloren in het kasteel? Op deze en vele andere vragen krijg je een antwoord. Je vindt in dit boek ook leuke versjes en opdrachten, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Suzan Boshouwers
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044811735
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Willewete… dat zijn informatieve prentenboeken die een antwoord geven op de vragen van jonge kinderen. Sommige onderwerpen staan dicht bij hen, andere een beetje verder. Ze gaan over de wereld en de natuur om ons heen, over het leven in het verleden en het leven nu. Op een speelse en spitsvondige manier vertellen deze boeken wat kinderen graag willen weten.

Wil je alles weten over prinsessen? In dit boek lees je meer over de jurken die een prinses aantrekt, het kasteel waarin ze woont, de dingen die ze wel en niet mag doen. Hoe ziet haar dag eruit? Wat leert ze allemaal? Loopt ze nooit verloren in het kasteel? Op deze en vele andere vragen krijg je een antwoord. Je vindt in dit boek ook leuke versjes en opdrachten, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Suzan Boshouwers
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044811735
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig