Prisma complete taalcursus Spaans

€ 129,99
Prijs € 99,99

Uitverkocht

November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De beste manier om Spaans te leren – net zo doeltreffend als een taalreis naar Spanje. De cursus is opgebouwd rond interactieve beeldverhalen die zich afspelen in verschillende steden. Alle aspecten van de vreemde taal komen in die verhalen en in de vele oefeningen aan bod: woordenschat, spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid, tekstbegrip, uitspraak en grammatica. Leidt op tot niveau B1/B2 van het Europees Referentiekader. De Complete taalcursus op dvd bestaat uit de Beginnerstrainer, de Gevorderdentrainer, de Grammaticatrainer en een geïntegreerde Woordentrainer. Een persoonlijke virtuele leraar analyseert de ontwikkeling van de cursist, corrigeert, beoordeelt en past de cursusopbouw aan het tempo van de cursist aan. De luisterteksten van de Beginnerstrainer en de Gevorderdentrainer staan ook op twee audio-cd’s, zodat de cursist deze via een cd-speler, bijvoorbeeld in de auto, kan beluisteren. Aan deze cursus zijn tevens de Prisma pocketwoordenboeken Spaans-Nederlands en Nederlands-Spaans op cd-rom toegevoegd. Met: - een ‘virtuele leraar’ die de cursist door de training leidt - IntelliSpeech spraakherkenning voor een perfecte uitspraak van de vreemde taal - een slim oefensysteem om woorden te leren - intelligente respons op fouten - leerstatistieken met feedback na ieder trainingsonderdeel - online magazine voor wekelijks actuele informatie over land en cultuur - persoonlijke cursusplanner - professionele toetsingmodule - handleiding voor installatie Kijk voor de werking van de Prisma interactieve cursussen op http://www.prisma.nl/Onlinedemo/demo.swf. Systeemeisen Windows 2000, XP, Windows Vista of Windows7, geluidskaart, microfoon of headset, dvd-speler, internetaansluiting (optioneel)

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Prisma
ISBN
9789049107024
Bindwijze
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
4

Beschrijving

De beste manier om Spaans te leren – net zo doeltreffend als een taalreis naar Spanje. De cursus is opgebouwd rond interactieve beeldverhalen die zich afspelen in verschillende steden. Alle aspecten van de vreemde taal komen in die verhalen en in de vele oefeningen aan bod: woordenschat, spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid, tekstbegrip, uitspraak en grammatica. Leidt op tot niveau B1/B2 van het Europees Referentiekader.

De Complete taalcursus op dvd bestaat uit de Beginnerstrainer, de Gevorderdentrainer, de Grammaticatrainer en een geïntegreerde Woordentrainer. Een persoonlijke virtuele leraar analyseert de ontwikkeling van de cursist, corrigeert, beoordeelt en past de cursusopbouw aan het tempo van de cursist aan.
De luisterteksten van de Beginnerstrainer en de Gevorderdentrainer staan ook op twee audio-cd’s, zodat de cursist deze via een cd-speler, bijvoorbeeld in de auto, kan beluisteren.
Aan deze cursus zijn tevens de Prisma pocketwoordenboeken Spaans-Nederlands en Nederlands-Spaans op cd-rom toegevoegd.

Met:
- een ‘virtuele leraar’ die de cursist door de training leidt
- IntelliSpeech spraakherkenning voor een perfecte uitspraak van de vreemde taal
- een slim oefensysteem om woorden te leren
- intelligente respons op fouten
- leerstatistieken met feedback na ieder trainingsonderdeel
- online magazine voor wekelijks actuele informatie over land en cultuur
- persoonlijke cursusplanner
- professionele toetsingmodule
- handleiding voor installatie

Kijk voor de werking van de Prisma interactieve cursussen op http://www.prisma.nl/Onlinedemo/demo.swf.

Systeemeisen
Windows 2000, XP, Windows Vista of Windows7, geluidskaart, microfoon of headset, dvd-speler, internetaansluiting (optioneel)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Prisma
ISBN
9789049107024
Bindwijze
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
4

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken