Pumps en M&M's

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Charline Haanschoten

Paperback | Maart 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eve kan haar geluk niet op als ze op uitwisseling gaat naar Londen, zeker als ze in een leuk gastgezin terechtkomt. Ze had allemaal horrorverhalen gehoord over kakkerlakken en vies eten, maar bij haar is dat allemaal niet aan de orde. Het enige minpuntje is het neefje van haar gastouders. Gelukkig wordt dit ruimschoots goed gemaakt door de mokkakleurige labrador en een wel heel erg leuk uitziende buurjongen.Daniel moet voor zijn studie tijdelijk bij zijn oom en tante verblijven, wat hij helemaal niet erg vindt. Hij kan altijd goed met ze overweg. Totdat hij doorheeft dat ze nog een logé over de vloer hebben...Dan gebeurt er iets waardoor alles door elkaar wordt geschud. Zorgt dit voor een blijvende verandering of totaal niet?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Charline Haanschoten
Uitgever
Lecturium B.V.
ISBN
9789048423217
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152

Beschrijving

Eve kan haar geluk niet op als ze op uitwisseling gaat naar Londen, zeker als ze in een leuk gastgezin terechtkomt. Ze had allemaal horrorverhalen gehoord over kakkerlakken en vies eten, maar bij haar is dat allemaal niet aan de orde. Het enige minpuntje is het neefje van haar gastouders. Gelukkig wordt dit ruimschoots goed gemaakt door de mokkakleurige labrador en een wel heel erg leuk uitziende buurjongen.
Daniel moet voor zijn studie tijdelijk bij zijn oom en tante verblijven, wat hij helemaal niet erg vindt. Hij kan altijd goed met ze overweg. Totdat hij doorheeft dat ze nog een logé over de vloer hebben...
Dan gebeurt er iets waardoor alles door elkaar wordt geschud. Zorgt dit voor een blijvende verandering of totaal niet?


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Charline Haanschoten
Uitgever
Lecturium B.V.
ISBN
9789048423217
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken