Rampenkamp

Prijs € 14,91

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Willemijn Ooms

Paperback | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Groep 8 van de president Kennedyschool gaat op kamp. Tijdens een tussenstop op een parkeerplaats moet de meester plassen. De bus vertrekt, maar meester Tom zit er niet in! De kinderen merken dit pas op het kampterrein. Ze besluiten er het beste van te maken.Op datzelfde kampterrein hebben Annie en haar broers Gino en Barry de buit van hun laatste overval begraven. Ze verzinnen een list om de buit te kunnen pakken. Annie, Gino en Barry doen alsof zij de nieuwe kampleiders zijn en leiden het kamp met harde hand.Meester Tom doet zijn best om het kampterrein te bereiken, maar het zit hem niet mee. Zal hij op tijd bij het kampterrein zijn en de kinderen redden van de boevenbende van Annie?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willemijn Ooms
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461930507
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
101

Beschrijving

Groep 8 van de president Kennedyschool gaat op kamp. Tijdens een tussenstop op een parkeerplaats moet de meester plassen. De bus vertrekt, maar meester Tom zit er niet in! De kinderen merken dit pas op het kampterrein. Ze besluiten er het beste van te maken.

Op datzelfde kampterrein hebben Annie en haar broers Gino en Barry de buit van hun laatste overval begraven. Ze verzinnen een list om de buit te kunnen pakken. Annie, Gino en Barry doen alsof zij de nieuwe kampleiders zijn en leiden het kamp met harde hand.

Meester Tom doet zijn best om het kampterrein te bereiken, maar het zit hem niet mee. Zal hij op tijd bij het kampterrein zijn en de kinderen redden van de boevenbende van Annie?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willemijn Ooms
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461930507
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
101

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken