Robbie en Raffi - De bende van Gnossos (e-Book)

dyslexie vriendeijk

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Janneke Schotveld

EPUB met digitaal watermerk | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lekker lezen dankzij PrismaDyslexie-boeken Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt. Butler en Kokkie doen hun huwelijksreis nog eens over, en Robbie en Raffi mogen mee. Want Butler wil zijn freule na haar ontvoering niet meer uit het oog verliezen. Ze logeren in een gezellig hotelletje op het eiland Gnossos. Het lijkt een heerlijke vakantie te worden, alleen Butler kan zich niet echt ontspannen. Plotseling wordt het eiland opgeschrikt door een roof. Er is een zeer kostbare vaas verdwenen uit de vierduizend jaar oude opgraving van de antieke stad Gnossos. Niet veel later wordt Kokkie opgepakt door de politie als verdachte. De vaas die hij nietsvermoedend voor zijn moeder heeft gekocht, blijkt het gestolen exemplaar te zijn, en is miljoenen waard. Robbie, Raffi en Butler doen er alles aan om Kokkie vrij te krijgen en te achterhalen wie er echt achter de diefstal zit.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Janneke Schotveld
Uitgever
Prisma Dyslexie
ISBN
9789000334001
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2013
Bestandsgrootte
2749652 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
79

Beschrijving

Lekker lezen dankzij PrismaDyslexie-boeken

Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.

Butler en Kokkie doen hun huwelijksreis nog eens over, en Robbie en Raffi mogen mee. Want Butler wil zijn freule na haar ontvoering niet meer uit het oog verliezen. Ze logeren in een gezellig hotelletje op het eiland Gnossos. Het lijkt een heerlijke vakantie te worden, alleen Butler kan zich niet echt ontspannen. Plotseling wordt het eiland opgeschrikt door een roof. Er is een zeer kostbare vaas verdwenen uit de vierduizend jaar oude opgraving van de antieke stad Gnossos. Niet veel later wordt Kokkie opgepakt door de politie als verdachte. De vaas die hij nietsvermoedend voor zijn moeder heeft gekocht, blijkt het gestolen exemplaar te zijn, en is miljoenen waard. Robbie, Raffi en Butler doen er alles aan om Kokkie vrij te krijgen en te achterhalen wie er echt achter de diefstal zit.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Janneke Schotveld
Uitgever
Prisma Dyslexie
ISBN
9789000334001
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2013
Bestandsgrootte
2749652 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
79

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken