Roetsnoet 2 en 3

Prijs € 12,62

Uitverkocht

Inge Deville

Paperback | Februari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De tijd dat alles wat Roetsnoet aanraakte, zwart werd, ligt ver achter haar. Van deze kwaal heeft ze geen last meer. Samen met Prof werkt ze aan boeken. Prof schrijft ze en Roetsnoet maakt illustraties.Roetsnoet geniet van de kleur in haar leven. Maar wat als Prof op een dag verdwijnt... Of wat als hij Roetsnoet plots niet meer ziet staan...Dit boek omvat twee vakantieverhalen, ééntje voor de zomer en ééntje voor de winter. In Roetsnoet 2 vertrekt Prof Praat naar z'n vriend Prof Zeeschuim. Hij wil er helpen met onderzoek naar gekleurde vissoorten in de Noordzee. Roetsnoet blijft thuis en wacht op nieuws. Maar plots maakt ze alles weer zwart. Zou er iets gebeurd zijn met Prof? In Roetsnoet 3 plannen Prof en Roetsnoet een vakantie in de Ardennen. Ze leren de familie Pittersens kennen. Het gezinnetje met drie kinderen heeft zorgen want papa kan niet meer aan de slag in de steengroeve. Prof bedenkt wel een oplossing maar wat zal Roetsnoet daar van vinden?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Inge Deville
Uitgever
Create My Books & Shop My Books
ISBN
9781616273958
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De tijd dat alles wat Roetsnoet aanraakte, zwart werd, ligt ver achter haar. Van deze kwaal heeft ze geen last meer. Samen met Prof werkt ze aan boeken. Prof schrijft ze en Roetsnoet maakt illustraties.Roetsnoet geniet van de kleur in haar leven. Maar wat als Prof op een dag verdwijnt... Of wat als hij Roetsnoet plots niet meer ziet staan...
Dit boek omvat twee vakantieverhalen, ééntje voor de zomer en ééntje voor de winter.

In Roetsnoet 2 vertrekt Prof Praat naar z'n vriend Prof Zeeschuim. Hij wil er helpen met onderzoek naar gekleurde vissoorten in de Noordzee. Roetsnoet blijft thuis en wacht op nieuws. Maar plots maakt ze alles weer zwart. Zou er iets gebeurd zijn met Prof?

In Roetsnoet 3 plannen Prof en Roetsnoet een vakantie in de Ardennen. Ze leren de familie Pittersens kennen. Het gezinnetje met drie kinderen heeft zorgen want papa kan niet meer aan de slag in de steengroeve. Prof bedenkt wel een oplossing maar wat zal Roetsnoet daar van vinden?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Inge Deville
Uitgever
Create My Books & Shop My Books
ISBN
9781616273958
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken