Roken, waarom eigenlijk?

Prijs € 18,00

Niet beschikbaar

Willemijn Steutel

Paperback | Maart 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Roken, waarom eigenlijk?Op weg naar een ROOKVRIJE GENERATIE!Stoppen met roken, dat willen we allemaal. Roken is ongezond, duur en je valt er anderen mee lastig. Toch lukt het veel rokers niet om van die sigaret af te blijven. Want zoals longarts Wanda de Kanter zegt: 'Roken is een ziekte.'Wat zou het mooi zijn als het in het onderwijs lukt om jongeren af te houden van het roken. Om écht een rookvrije generatie te zien opgroeien.Niet door een opgeheven vingertje, niet door verbieden, maar door neutrale voorlichting.Door antwoord te geven op vragen als- Waarom is roken zo verslavend?- Wie verdienen er aan roken?- Wie gaan er aan dood? - Waarom blijft de tabaksindustrie investeren in het benaderen van steeds jongere kinderen?- Wat doet úw school tegen roken?Het werkboek Roken - Waarom eigenlijk? biedt concrete handvatten voor een doeltreffend rookbeleid op school.In het werkboek staan vragen en opdrachten die de leerlingen individueel kunnen maken. Daarnaast ontvangt u een docentenhandleiding met opdrachten die in groepjes of klassikaal uitgevoerd kunnen worden.Roken, waarom eigenlijk? is een methode die door neutrale voorlichting scholieren bewust wil laten worden van de methodes van de tabakslobby en de risico's van roken. Keurmerk Gewone Taal en daardoor ook geschikt voor jongeren met een leer en/of leesachterstand.ISBN: 978-90-8696-301-088 pagina'sGeillustreerd met verwerkingsopdrachten

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willemijn Steutel
Uitgever
Eenvoudig Communiceren B.V.
ISBN
9789086963010
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88

Beschrijving

Roken, waarom eigenlijk?
Op weg naar een ROOKVRIJE GENERATIE!
Stoppen met roken, dat willen we allemaal. Roken is ongezond, duur en je valt er anderen mee lastig. Toch lukt het veel rokers niet om van die sigaret af te blijven. Want zoals longarts Wanda de Kanter zegt: 'Roken is een ziekte.'

Wat zou het mooi zijn als het in het onderwijs lukt om jongeren af te houden van het roken. Om écht een rookvrije generatie te zien opgroeien.Niet door een opgeheven vingertje, niet door verbieden, maar door neutrale voorlichting.
Door antwoord te geven op vragen als
- Waarom is roken zo verslavend?
- Wie verdienen er aan roken?
- Wie gaan er aan dood?
- Waarom blijft de tabaksindustrie investeren in het benaderen van steeds jongere kinderen?
- Wat doet úw school tegen roken?

Het werkboek Roken - Waarom eigenlijk? biedt concrete handvatten voor een doeltreffend rookbeleid op school.
In het werkboek staan vragen en opdrachten die de leerlingen individueel kunnen maken. Daarnaast ontvangt u een docentenhandleiding met opdrachten die in groepjes of klassikaal uitgevoerd kunnen worden.

Roken, waarom eigenlijk? is een methode die door neutrale voorlichting scholieren bewust wil laten worden van de methodes van de tabakslobby en de risico's van roken. Keurmerk Gewone Taal en daardoor ook geschikt voor jongeren met een leer en/of leesachterstand.
ISBN: 978-90-8696-301-0
88 pagina's
Geillustreerd met verwerkingsopdrachten

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willemijn Steutel
Uitgever
Eenvoudig Communiceren B.V.
ISBN
9789086963010
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken