Rosa en Rahim

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Willemijn de Weerd

Hardback | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Opnieuw een prentenboek van het succesvolle duo Willemijn de Weerd en Esther Leeuwrik. Dit keer over het moeilijke maar ook belangrijke thema: vervolgde christenen. Als geen ander weet Willemijn dit abstracte onderwerp dichtbij de belevingswereld van kleuters te brengen. De fijnzinnige tekenstijl van Esther Leeuwrik vult de tekst prachtig aan. Rosa is een Nederlands meisje. In haar klas is een nieuw jongetje, Rahim. Hij komt uit Iran. Hij is gevlucht en heeft al zijn spullen achter moeten laten. In de klas start een nieuw spaarproject, voor Open Doors. Juf legt de klas uit wat vervolgde christenen zijn en waarom geld hen kan helpen. Rosa is er van onder de indruk. Thuis verzamelt ze speelgoed voor Rahim en neemt ze geld mee voor het spaarproject. Een aansprekend verhaal voor kinderen van 4 tot 8 jaar met thema's als: delen, veiligheid en vervolgde christenen.Willemijn de Weerd is getrouwd en heeft 4 dochters. Ze werkt parttime in het basisonderwijs en is succesvol kinderboekenauteur. Onlangs won ze het "Hoogste Woord" voor het beste christelijke kinderboek van 2014. www.willemijndeweerd.nl. Esther Leeuwrik (1981) studeerde Nederlands en Theologie en is illustrator. Esther woont in Gouda, is getrouwd en heeft twee dochters. Haar stijl is een bijzondere combinatie van pentekeningen met kleuraccenten. Ze won de Lemniscaat Illustratiewedstrijd 2014.Uitgave in samenwerking met Open Doors.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willemijn de Weerd
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033831935
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

Opnieuw een prentenboek van het succesvolle duo Willemijn de Weerd en Esther Leeuwrik. Dit keer over het moeilijke maar ook belangrijke thema: vervolgde christenen. Als geen ander weet Willemijn dit abstracte onderwerp dichtbij de belevingswereld van kleuters te brengen. De fijnzinnige tekenstijl van Esther Leeuwrik vult de tekst prachtig aan.

Rosa is een Nederlands meisje. In haar klas is een nieuw jongetje, Rahim. Hij komt uit Iran. Hij is gevlucht en heeft al zijn spullen achter moeten laten. In de klas start een nieuw spaarproject, voor Open Doors. Juf legt de klas uit wat vervolgde christenen zijn en waarom geld hen kan helpen. Rosa is er van onder de indruk. Thuis verzamelt ze speelgoed voor Rahim en neemt ze geld mee voor het spaarproject.

Een aansprekend verhaal voor kinderen van 4 tot 8 jaar met thema's als: delen, veiligheid en vervolgde christenen.

Willemijn de Weerd is getrouwd en heeft 4 dochters. Ze werkt parttime in het basisonderwijs en is succesvol kinderboekenauteur. Onlangs won ze het "Hoogste Woord" voor het beste christelijke kinderboek van 2014. www.willemijndeweerd.nl.

Esther Leeuwrik (1981) studeerde Nederlands en Theologie en is illustrator. Esther woont in Gouda, is getrouwd en heeft twee dochters. Haar stijl is een bijzondere combinatie van pentekeningen met kleuraccenten. Ze won de Lemniscaat Illustratiewedstrijd 2014.

Uitgave in samenwerking met Open Doors.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willemijn de Weerd
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033831935
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken