Rozengeur en maneschijn

Prijs € 14,90

Uitverkocht

Hardback | Mei 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Verhalen van Paul Biegel, Petra Cremers, Maaike Fluistma, Wilma Geldof, Bobje Goudsmit, Thijs Goverde, Leny van Grootel, Henk Hardeman, Mieke van Hooft, Gonneke Huzing, Theo Olthuis, Lizzy van Pelt, Anne Takens, Anneke Wiltink en Marianne Witte met een Romantische Soap in stripvorm, met tekeningen van Saskia Halfmouw De prinses van Dwingeland moet altijd iets: netjes zijn, lief lachen, op tijd thuis zijn voor het eten. Maar op haar trampoline is ze zo vrij als een vogel. Ze springt hoger en hoger, net zo lang tot ze over de muur van de paleistuin kan kijken naar het buurland Magniksië. In dat land woont een prins. Die mag helemaal niks. En zeker niet zwaaien naar de prinses op haar trampoline (maar dat doet hij lekker toch). Wat lacht ze lief! denkt de prins blozend. Wat heeft hij mooie ogen! denkt de prinses met bonkend hart (van het springen natuurlijk).

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Uitgeversmaatschappij Holland B.V.
ISBN
9789025109868
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Verhalen van Paul Biegel, Petra Cremers, Maaike Fluistma, Wilma Geldof, Bobje Goudsmit, Thijs Goverde, Leny van Grootel, Henk Hardeman, Mieke van Hooft, Gonneke Huzing, Theo Olthuis, Lizzy van Pelt, Anne Takens, Anneke Wiltink en Marianne Witte met een Romantische Soap in stripvorm, met tekeningen van Saskia Halfmouw

De prinses van Dwingeland moet altijd iets: netjes zijn, lief lachen, op tijd thuis zijn voor het eten. Maar op haar trampoline is ze zo vrij als een vogel. Ze springt hoger en hoger, net zo lang tot ze over de muur van de paleistuin kan kijken naar het buurland Magniksië. In dat land woont een prins. Die mag helemaal niks. En zeker niet zwaaien naar de prinses op haar trampoline (maar dat doet hij lekker toch).
Wat lacht ze lief! denkt de prins blozend.
Wat heeft hij mooie ogen! denkt de prinses met bonkend hart (van het springen natuurlijk).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Uitgeversmaatschappij Holland B.V.
ISBN
9789025109868
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken