Sam Smith en de Dragons

Prijs € 10,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jonas Boets

Paperback | Oktober 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sam Smith, de jongen die geselecteerd werd om les te volgen op de spionageschool, begint aan een nieuw avontuur! Antwerpen wordt geteisterd door twee maffiabendes: de Dragons en Groep Z. De burgemeester en de commissaris zitten met de handen in het haar en roepen de hulp van De School in. Sam infiltreert in de beruchte bende van de Dragons en probeert te ontdekken wat hun plannen zijn. Het leven in de clan is hard en onvoorspelbaar. Vriendschap en solidariteit gaan hand in hand met hebzucht en wantrouwen. Elke seconde moet Sam uitkijken dat hij niet ontmaskerd wordt, want de maffia kent geen genade… Sam Smith is back! De populaire jongensreeks ‘Sam Smith’ kent een vervolg, en hoe. In het najaar verschijnt het vijfde boek in de reeks.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jonas Boets
Uitgever
Manteau Jeugd
ISBN
9789022323359
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Sam Smith, de jongen die geselecteerd werd om les te volgen op de spionageschool, begint aan een nieuw avontuur! Antwerpen wordt geteisterd door twee maffiabendes: de Dragons en Groep Z. De burgemeester en de commissaris zitten met de handen in het haar en roepen de hulp van De School in.
Sam infiltreert in de beruchte bende van de Dragons en probeert te ontdekken wat hun plannen zijn. Het leven in de clan is hard en onvoorspelbaar. Vriendschap en solidariteit gaan hand in hand met hebzucht en wantrouwen.
Elke seconde moet Sam uitkijken dat hij niet ontmaskerd wordt, want de maffia kent geen genade…

Sam Smith is back! De populaire jongensreeks ‘Sam Smith’ kent een vervolg, en hoe. In het najaar verschijnt het vijfde boek in de reeks.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jonas Boets
Uitgever
Manteau Jeugd
ISBN
9789022323359
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken