Schaak

Prijs € 14,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Inge Misschaert

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nora heeft weinig zin in het nieuwe schooljaar. Haar moeder heeft haar sensationele schoolervaringen in haar nieuwste thriller verwerkt. Nora vreest dat ze kop van jut zal zijn als haar klasgenoten De Pompoenmoorden in handen krijgen. Als het schooljaar begint, krijgt het meisje snel andere zorgen. Een groepje Nederlandse studenten volgt een tijdje les op haar school. Nora valt als een blok voor een knappe Nederlander, en hij heeft ook een oogje op haar. Maar dan overkomen Nora rare dingen en voor ze het weet, belandt ze weer in een wirwar van complotten, jaloezie en geweld.Een meeslepende thriller met een luchtige, humoristische toets. Over een jong meisje dat de wereld met veel gevoel voor drama tegemoet treedt.In dezelfde reeks: De pompoenmoorden

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Inge Misschaert
Uitgever
Eenhoorn, Uitgeverij De
ISBN
9789058388490
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Nora heeft weinig zin in het nieuwe schooljaar. Haar moeder heeft haar sensationele schoolervaringen in haar nieuwste thriller verwerkt. Nora vreest dat ze kop van jut zal zijn als haar klasgenoten De Pompoenmoorden in handen krijgen. Als het schooljaar begint, krijgt het meisje snel andere zorgen. Een groepje Nederlandse studenten volgt een tijdje les op haar school. Nora valt als een blok voor een knappe Nederlander, en hij heeft ook een oogje op haar. Maar dan overkomen Nora rare dingen en voor ze het weet, belandt ze weer in een wirwar van complotten, jaloezie en geweld.

Een meeslepende thriller met een luchtige, humoristische toets. Over een jong meisje dat de wereld met veel gevoel voor drama tegemoet treedt.

In dezelfde reeks: De pompoenmoorden

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Inge Misschaert
Uitgever
Eenhoorn, Uitgeverij De
ISBN
9789058388490
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken