Schat van duizend-en-een-nacht

Prijs € 12,75

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Mirjam Mous

Paperback | Oktober 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het is vakantie! Pietje Prinses, haar ouders en haar zus gaan op reis naar een ver land. Ze mogen in het paleis van de sultan logeren. In een van zijn paleiszalen staat het beeld van de godin van Duizend-en-een-nacht. Er wordt gezegd dat ze een schat bewaakt.Pietje vindt een papier met vreemde tekens erop. Ze is ervan overtuigd dat dit de schatkaart is. Samen met Sergio weet ze de tekens te ontcijferen. De schat zou in de gevaarlijke berg achter het paleis liggen. Maar er is nog nooit een schatzoeker van zijn tocht teruggekeerd. Toch gaan Pietje, Sergio en Priscilla op zoek. Zal het ze lukken de schat te vinden?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mirjam Mous
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789047509615
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het is vakantie! Pietje Prinses, haar ouders en haar zus gaan op reis naar een ver land. Ze mogen in het paleis van de sultan logeren. In een van zijn paleiszalen staat het beeld van de godin van Duizend-en-een-nacht. Er wordt gezegd dat ze een schat bewaakt.
Pietje vindt een papier met vreemde tekens erop. Ze is ervan overtuigd dat dit de schatkaart is. Samen met Sergio weet ze de tekens te ontcijferen. De schat zou in de gevaarlijke berg achter het paleis liggen. Maar er is nog nooit een schatzoeker van zijn tocht teruggekeerd. Toch gaan Pietje, Sergio en Priscilla op zoek. Zal het ze lukken de schat te vinden?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mirjam Mous
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789047509615
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken