Schimmen van de schaduwmarkt (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Cassandra Clare

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De schaduwmarkt is een ontmoetingsplek voor elfen, weerwolven, heksenmeesters en vampiers. Daar gaan de Benedenlingen naartoe om magische voorwerpen te kopen en duistere deals te bespreken. Stille Broeder Zacharias is een frequente bezoeker van de schaduwmarkt. Volg hem twee eeuwen lang en ontdek verhalen vol liefde, trouw, verdoemenis en spijt.Je ziet hoe Matthew Fairchild in de problemen raakt wanneer hij de grootste zonde van zijn leven begaat - iets wat hij nooit kan vertellen aan zijn parabatai James Herondale, of eender welke schaduwjager in zijn omgeving. En hoe Tessa Gray, Zachariah's grote liefde, zich tijdens de Tweede Wereldoorlog inzet om de aardsen te helpen. Maar kan broeder Zacharias toekijken hoe zijn geliefde haar leven riskeert, of zal hij beloftes moeten verbreken om haar te redden?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cassandra Clare
Uitgever
Moon
ISBN
9789048844159
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2019
Bestandsgrootte
4745886 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De schaduwmarkt is een ontmoetingsplek voor elfen, weerwolven, heksenmeesters en vampiers. Daar gaan de Benedenlingen naartoe om magische voorwerpen te kopen en duistere deals te bespreken. Stille Broeder Zacharias is een frequente bezoeker van de schaduwmarkt. Volg hem twee eeuwen lang en ontdek verhalen vol liefde, trouw, verdoemenis en spijt.

Je ziet hoe Matthew Fairchild in de problemen raakt wanneer hij de grootste zonde van zijn leven begaat - iets wat hij nooit kan vertellen aan zijn parabatai James Herondale, of eender welke schaduwjager in zijn omgeving. En hoe Tessa Gray, Zachariah's grote liefde, zich tijdens de Tweede Wereldoorlog inzet om de aardsen te helpen. Maar kan broeder Zacharias toekijken hoe zijn geliefde haar leven riskeert, of zal hij beloftes moeten verbreken om haar te redden?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cassandra Clare
Uitgever
Moon
ISBN
9789048844159
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2019
Bestandsgrootte
4745886 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken