Schroot (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Danny De Vos

EPUB met digitaal watermerk | December 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Stoere jeugdroman voor jongens en meiden. Ik klauter op de metalen ladder aan de achterkant van de truck en beland via een oude kastanjeboom op een gammele constructie van planken en touwen, die van boom tot boom leidt. Zo kom je bij een muur van op elkaar gestapelde autowrakken. Ik schuifel er voorzichtig overheen. Vanaf de laatste kofferbak spring ik schuin naar beneden, precies in een stapel autobanden. Ik ben er. Ons geheime kamp. Of vanaf nu: mijn geheime kamp. De autosloperij waar Rico’s vader werkt gaat failliet en wordt verboden terrein. Maar Rico laat zich echt niet wegjagen, het is zijn tweede thuis! Tijdens een van zijn geheime bezoekjes ontmoet hij Cath, die aan urbex of urban exploring doet: ze maakt vlogs van verboden plaatsen in de stad. Samen gaan ze op onderzoek uit als in Rico’s kamp op een avond zomaar opeens licht brandt. Wordt het enorme autokerkhof wel alleen bewoond door wrakken…?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Danny De Vos
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021678115
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2017
Bestandsgrootte
1371513 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Stoere jeugdroman voor jongens en meiden.

Ik klauter op de metalen ladder aan de achterkant van de truck en beland via een oude kastanjeboom op een gammele constructie van planken en touwen, die van boom tot boom leidt. Zo kom je bij een muur van op elkaar gestapelde autowrakken. Ik schuifel er voorzichtig overheen. Vanaf de laatste kofferbak spring ik schuin naar beneden, precies in een stapel autobanden. Ik ben er. Ons geheime kamp. Of vanaf nu: mijn geheime kamp.

De autosloperij waar Rico’s vader werkt gaat failliet en wordt verboden terrein. Maar Rico laat zich echt niet wegjagen, het is zijn tweede thuis! Tijdens een van zijn geheime bezoekjes ontmoet hij Cath, die aan urbex of urban exploring doet: ze maakt vlogs van verboden plaatsen in de stad. Samen gaan ze op onderzoek uit als in Rico’s kamp op een avond zomaar opeens licht brandt. Wordt het enorme autokerkhof wel alleen bewoond door wrakken…?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Danny De Vos
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021678115
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2017
Bestandsgrootte
1371513 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken