Septimus heap / 1: Magiek (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Angie Sage

EPUB met digitaal watermerk | December 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Septimus Heap, de zevende zoon van de zevende zoon van een tovenaar, zou ongehoorde magische krachten hebben. Maar hij verdwijnt op de avond van zijn geboorte; dood, zegt de vroedvrouw. Op dezelfde avond vindt zijn vader Silas Heap een pasgeboren meisje dat in de sneeuw is achtergelaten. De Heaps noemen haar Jenna en voeden haar op als hun eigen dochter. Maar wie is dit geheimzinnige meisje, en wat is er in werkelijkheid gebeurd met hun geliefde zoon Septimus? En wie kan de boosaardige Duystere tovenaar DomDaniël tegenhouden die ondertussen het koninkrijk bedreigt? Een bruisend en meeslepend avontuur vol list en bedrog en fantastische figuren het betoverende begin van een serie van zeven magische boeken.www.septimusheap.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Angie Sage
Uitgever
Querido
ISBN
9789045115085
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2012
Bestandsgrootte
1597119 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
500

Beschrijving

Septimus Heap, de zevende zoon van de zevende zoon van een tovenaar, zou ongehoorde magische krachten hebben. Maar hij verdwijnt op de avond van zijn geboorte; dood, zegt de vroedvrouw. Op dezelfde avond vindt zijn vader Silas Heap een pasgeboren meisje dat in de sneeuw is achtergelaten. De Heaps noemen haar Jenna en voeden haar op als hun eigen dochter. Maar wie is dit geheimzinnige meisje, en wat is er in werkelijkheid gebeurd met hun geliefde zoon Septimus? En wie kan de boosaardige Duystere tovenaar DomDaniël tegenhouden die ondertussen het koninkrijk bedreigt?

Een bruisend en meeslepend avontuur vol list en bedrog en fantastische figuren het betoverende begin van een serie van zeven magische boeken.

www.septimusheap.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Angie Sage
Uitgever
Querido
ISBN
9789045115085
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2012
Bestandsgrootte
1597119 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
500

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken