Serie Juf en Co 3: De dag dat Jodocus B. zijn paard wilde leren fluiten

Prijs € 14,95

Levertijd: 1-2 werkdagen

Rien Broere

Hardback | Januari 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Terwijl ze de zolder opruimen, vinden de kinderen een oude brief in een ouderwets handschrift. Na veel gepuzzel snappen ze pas wat erin staat. Zo komen ze op het spoor van een bijzondere geschiedenis die zich vroeger heeft afgespeeld op de plek waar de school staat. Bovendien vinden ze een oude sleutel. Een sleutel die – als ze moeten geloven wat er in de brief staat – leidt naar de plek waar iets ongelooflijk kostbaars te vinden is. Natuurlijk willen de kinderen uitzoeken waar die plek is. Maar ze zijn niet de enigen die in de sleutel geïnteresseerd zijn. Als de juf noodgedwongen afhaakt bij de zoektocht krijgen ze gelukkig hulp van een oudere dame. Tenminste, daar ziet het naar uit …Het wordt een spannend, detectiveachtig verhaal, waarbij veel niet is wat het lijkt, en sommigen niet zijn wie ze lijken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rien Broere
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044816129
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
183

Beschrijving

Terwijl ze de zolder opruimen, vinden de kinderen een oude brief in een ouderwets handschrift. Na veel gepuzzel snappen ze pas wat erin staat. Zo komen ze op het spoor van een bijzondere geschiedenis die zich vroeger heeft afgespeeld op de plek waar de school staat. Bovendien vinden ze een oude sleutel. Een sleutel die – als ze moeten geloven wat er in de brief staat – leidt naar de plek waar iets ongelooflijk kostbaars te vinden is. Natuurlijk willen de kinderen uitzoeken waar die plek is. Maar ze zijn niet de enigen die in de sleutel geïnteresseerd zijn. Als de juf noodgedwongen afhaakt bij de zoektocht krijgen ze gelukkig hulp van een oudere dame. Tenminste, daar ziet het naar uit …
Het wordt een spannend, detectiveachtig verhaal, waarbij veel niet is wat het lijkt, en sommigen niet zijn wie ze lijken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rien Broere
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044816129
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
183

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken