Slijmbal, superman en soepjurk

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Kolet Janssen

Hardback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de straat waar Mattis woont, sluipt de laatste tijd regelmatig een jongen van een jaar of twintig rond. Mattis vindt dit nogal verdacht en houdt hem in de gaten. Als er wordt ingebroken in het schuurtje bij het huis van de overburen, raakt de hele buurt verontrust. Mattis en zijn vrienden zijn ervan overtuigd dat de rondzwervende jongen er voor iets tussen zit en ze gaan op onderzoek uit. Dan wordt Mattis ziek en hij moet twee weken naar het ziekenhuis, voor allerlei testen. Maar ondertussen gaat hij verder met zijn denkwerk en hij wordt op het juiste spoor gezet door een toevallige opmerking van een verpleegster. Zal hij er samen met zijn vrienden in slagen de dader te ontmaskeren?Een spannend detectiveverhaal met een heleboel informatie over de ziekte mucoviscidose of taaislijmvliesziekte. Eén van de hoofdpersonages heeft deze ziekte. In de loop van het verhaal komt de lezer er een heleboel over te weten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kolet Janssen
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044819144
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In de straat waar Mattis woont, sluipt de laatste tijd regelmatig een jongen van een jaar of twintig rond. Mattis vindt dit nogal verdacht en houdt hem in de gaten. Als er wordt ingebroken in het schuurtje bij het huis van de overburen, raakt de hele buurt verontrust. Mattis en zijn vrienden zijn ervan overtuigd dat de rondzwervende jongen er voor iets tussen zit en ze gaan op onderzoek uit.
Dan wordt Mattis ziek en hij moet twee weken naar het ziekenhuis, voor allerlei testen. Maar ondertussen gaat hij verder met zijn denkwerk en hij wordt op het juiste spoor gezet door een toevallige opmerking van een verpleegster. Zal hij er samen met zijn vrienden in slagen de dader te ontmaskeren?

Een spannend detectiveverhaal met een heleboel informatie over de ziekte mucoviscidose of taaislijmvliesziekte. Eén van de hoofdpersonages heeft deze ziekte. In de loop van het verhaal komt de lezer er een heleboel over te weten.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kolet Janssen
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044819144
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken