SMS

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Tjibbe Veldkamp

Hardback | Juni 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bas wordt gek van Deur (zijn vader) die alles doet om in contact te komen met de geest van zijn overleden vrouw Annabel. Voor zijn twee kinderen, Bas en zijn broertje Bobo, zorgt hij niet of nauwelijks. Als Bas op een avond een sms'je krijgt met "ik ben hier. anna", gelooft Deur dat Annabels geest het gestuurd heeft. Die avond nog vertelt Bas aan Bobo's juf hoe het eraan toegaat bij hen thuis. Nu zal de kinderbescherming wel gauw op de stoep staan... Terwijl Bas daarop wacht, probeert hij uit te zoeken wie het sms'je wel gestuurd heeft. Anna, het meisje met de merkwaardige rusteloze handen? Of Ugidali Alie, de gediplomeerde Gids voor Gene Zijde? Tijdens de bizarre speurtocht wordt Bas één ding duidelijk: niet alleen zijn vader is vreemd geworden; hijzelf ook.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tjibbe Veldkamp
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789047701828
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
104

Beschrijving

Bas wordt gek van Deur (zijn vader) die alles doet om in contact te komen met de geest van zijn overleden vrouw Annabel. Voor zijn twee kinderen, Bas en zijn broertje Bobo, zorgt hij niet of nauwelijks. Als Bas op een avond een sms'je krijgt met "ik ben hier. anna", gelooft Deur dat Annabels geest het gestuurd heeft.

Die avond nog vertelt Bas aan Bobo's juf hoe het eraan toegaat bij hen thuis. Nu zal de kinderbescherming wel gauw op de stoep staan... Terwijl Bas daarop wacht, probeert hij uit te zoeken wie het sms'je wel gestuurd heeft. Anna, het meisje met de merkwaardige rusteloze handen? Of Ugidali Alie, de gediplomeerde Gids voor Gene Zijde?

Tijdens de bizarre speurtocht wordt Bas één ding duidelijk: niet alleen zijn vader is vreemd geworden; hijzelf ook.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tjibbe Veldkamp
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789047701828
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
104

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken