Stap voor stap

kinderdagboek voor 6+

Prijs € 18,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Paperback | December 2003 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Om jongeren te leren met de Bijbel te leven, is het belangrijk vroeg te beginnen met die te lezen. Bijbellezen is echter voor volwassenen al vaak een moeilijke zaak, laat staan voor kinderen. De serie kinderdagboeken die verschijnt onder redactie van Marieke van der Giessen-van Velzen wil kinderen vanaf 6 jaar helpen met het leren lezen van de Bijbel. Het eerste deel van deze serie is Stap voor stap, voor kinderen van 6-7 jaar. In Stap voor stap wordt de Bijbel benaderd vanuit de kinderwereld. Uitgangspunt zijn 52 thema's uit het dagelijks leven van kinderen, zoals school, vriendjes, moeder, ruzie, vakantie, kerk. De opdracht aan de auteurs was steeds te laten zien wat de Bijbel zegt over deze thema's. Dit dagboek bestaat uit 52 weken van 7 dagen. Iedere dag wordt een bijbeltekst afgedrukt en volgt een korte uitleg, een gebed, een lied of een puzzeltje. Zo leren kinderen op een afwisselende manier en vaak spelenderwijs de Bijbel kennen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
KokBoekencentrum Jeugd
ISBN
9789023913504
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2003
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
218

Beschrijving

Om jongeren te leren met de Bijbel te leven, is het belangrijk vroeg te beginnen met die te lezen. Bijbellezen is echter voor volwassenen al vaak een moeilijke zaak, laat staan voor kinderen.
De serie kinderdagboeken die verschijnt onder redactie van Marieke van der Giessen-van Velzen wil kinderen vanaf 6 jaar helpen met het leren lezen van de Bijbel. Het eerste deel van deze serie is Stap voor stap, voor kinderen van 6-7 jaar. In Stap voor stap wordt de Bijbel benaderd vanuit de kinderwereld. Uitgangspunt zijn 52 thema's uit het dagelijks leven van kinderen, zoals school, vriendjes, moeder, ruzie, vakantie, kerk. De opdracht aan de auteurs was steeds te laten zien wat de Bijbel zegt over deze thema's. Dit dagboek bestaat uit 52 weken van 7 dagen. Iedere dag wordt een bijbeltekst afgedrukt en volgt een korte uitleg, een gebed, een lied of een puzzeltje. Zo leren kinderen op een afwisselende manier en vaak spelenderwijs de Bijbel kennen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
KokBoekencentrum Jeugd
ISBN
9789023913504
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2003
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
218

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken