Strijd om Drakeneiland

Prijs € 15,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Lydia Rood

Paperback | Mei 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Mo begrijpt er niets van. Hoe kan een groepje nieuwe kinderen zomaar de macht overnemen op Drakeneiland? Er zijn toch wetten? Waarom doet niemand iets om hun leider, Marnix die zich nu koning noemt, te stoppen? Mo is er in ieder geval veel te verlegen voor. De sfeer op Drakeneiland wordt steeds grimmiger. Als er zelfs kinderen verdwijnen, neemt Mo een moedig besluit. Hij gaat de strijd aan met Marnix. Gelukkig blijken meer kinderen er zo over te denken. Samen beramen ze een plan om Drakeneiland terug te veroveren. Een eiland waar kinderen de baas zijn, waar geen enkele volwassene zelfs maar een oogje in het zeil houdt, dat moet wel een zootje worden. Of niet? Uit de pers: Drakeneiland is een stukje van de wereld waar zelfs 'brave' kinderen best een tijdje zouden willen wonen.> ‘Een superspannend avontuur, in een wereld met alleen maar kinderen’ – Kidsweek ‘De schrijfster neemt kinderen serieus en acht hen in staat problemen op te lossen zonder volwassenen’ – NBD Biblion ‘Het is de auteur en de illustrator gelukt een Drakeneiland voor kinderen te scheppen dat (toch) erg veel op de werkelijkheid lijkt’ – NBD Biblion Kijk ook op: www.drakeneiland.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lydia Rood
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025866464
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Mo begrijpt er niets van. Hoe kan een groepje nieuwe kinderen zomaar de macht overnemen op Drakeneiland? Er zijn toch wetten? Waarom doet niemand iets om hun leider, Marnix die zich nu koning noemt, te stoppen? Mo is er in ieder geval veel te verlegen voor.
De sfeer op Drakeneiland wordt steeds grimmiger. Als er zelfs kinderen verdwijnen, neemt Mo een moedig besluit. Hij gaat de strijd aan met Marnix. Gelukkig blijken meer kinderen er zo over te denken. Samen beramen ze een plan om Drakeneiland terug te veroveren.

Een eiland waar kinderen de baas zijn, waar geen enkele volwassene zelfs maar een oogje in het zeil houdt, dat moet wel een zootje worden. Of niet?

Uit de pers: Drakeneiland is een stukje van de wereld waar zelfs 'brave' kinderen best een tijdje zouden willen wonen.>
‘Een superspannend avontuur, in een wereld met alleen maar kinderen’ – Kidsweek

‘De schrijfster neemt kinderen serieus en acht hen in staat problemen op te lossen zonder volwassenen’ – NBD Biblion

‘Het is de auteur en de illustrator gelukt een Drakeneiland voor kinderen te scheppen dat (toch) erg veel op de werkelijkheid lijkt’ – NBD Biblion

Kijk ook op: www.drakeneiland.nl

Specificaties

Auteur
Lydia Rood
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025866464
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken