Summerlove (e-Book)

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Jette Schröder

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lot gaat een fantastische zomervakantie tegemoet! Ze heeft een hele leuke bijbaan op het werk van haar vader en gaat elke dag het populaire Bosbad. Haar vakantieplannen worden ruw verstoord als ze opeens haar beste vriendin dreigt te verliezen en als Lots vader in de problemen raakt. In de tussentijd zit Timo, de irritante vriend van haar broer, haar steeds meer in de weg. Hij zou toch kaartjes regelen voor Lot en haar date voor het zomergala? Waarom doet hij dat dan niet?In iedere LoveStory lees je een romantisch verhaal dat ook jóú zou kunnen overkomen. De meisjes in LoveStory ontmoeten hun grote liefde op school, op vakantie, in het zwembad... Zwijmelen maar!Meer liefdestestjes, liefdesdossiers en liefdesadvies van Jette op www.jouwlovestory.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jette Schröder
Uitgever
Moon
ISBN
9789048824250
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
1359492 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Lot gaat een fantastische zomervakantie tegemoet! Ze heeft een hele leuke bijbaan op het werk van haar vader en gaat elke dag het populaire Bosbad. Haar vakantieplannen worden ruw verstoord als ze opeens haar beste vriendin dreigt te verliezen en als Lots vader in de problemen raakt. In de tussentijd zit Timo, de irritante vriend van haar broer, haar steeds meer in de weg. Hij zou toch kaartjes regelen voor Lot en haar date voor het zomergala? Waarom doet hij dat dan niet?


In iedere LoveStory lees je een romantisch verhaal dat ook jóú zou kunnen overkomen. De meisjes in LoveStory ontmoeten hun grote liefde op school, op vakantie, in het zwembad... Zwijmelen maar!


Meer liefdestestjes, liefdesdossiers en liefdesadvies van Jette op www.jouwlovestory.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jette Schröder
Uitgever
Moon
ISBN
9789048824250
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
1359492 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken