Supercito, voetbalschoenen en sms-alarm

Prijs € 14,90

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Gonneke Huizing

Hardback | September 2010 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nigel wil topvoetballer worden en heeft daar alles voor over. Veel trainen natuurlijk, gezond eten, op tijd naar bed… zelfs verkering met Valerie, omdat haar vader het voor het zeggen heeft bij de regionale profvoetbalclub. In zijn logboek schrijft hij alles op over zijn pogingen om in de selectie te komen, maar ook over zijn laatste jaar op de basisschool , de Cito-toets, zijn vrienden, Fleur en over het naderende afscheid van groep 8. Supercito Vandaag was de laatste dag van de Cito-toets. Ik vind het bijna jammer dat het voorbij is. Ja, toetsje maken, lekker snoepen in de klas en een dubbel zo lang speelkwartier, helemaal goed. Voetbalschoenen Ik ga dit jaar voetballen in het D2 team van mijn club, maar ik wil het liefst in de D1 of nog beter: de jeugdselectie van de regionale profvoetbalclub en dan van daaruit naar Jong Oranje. Sms-alarm Vlak voor ik naar bed ging had ik weer een sms’je: ‘Ik zie jou altijd. Je gedraagt je op het veld als een echte arro! Eens kijken of je met een gebroken poot nog zoveel praatjes hebt. Pas maar op!’ Van: iemand die jou kent

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gonneke Huizing
Uitgever
Uitgeverij Holland
ISBN
9789025111274
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
175

Beschrijving

Nigel wil topvoetballer worden en heeft daar alles voor over. Veel trainen natuurlijk, gezond eten, op tijd naar bed… zelfs verkering met Valerie, omdat haar vader het voor het zeggen heeft bij de regionale profvoetbalclub.
In zijn logboek schrijft hij alles op over zijn pogingen om in de selectie te komen, maar ook over zijn laatste jaar op de basisschool , de Cito-toets, zijn vrienden, Fleur en over het naderende afscheid van groep 8.

Supercito
Vandaag was de laatste dag van de Cito-toets. Ik vind het bijna jammer dat het voorbij is. Ja, toetsje maken, lekker snoepen in de klas en een dubbel zo lang speelkwartier, helemaal goed.

Voetbalschoenen
Ik ga dit jaar voetballen in het D2 team van mijn club, maar ik wil het liefst in de D1 of nog beter: de jeugdselectie van de regionale profvoetbalclub en dan van daaruit naar Jong Oranje.

Sms-alarm
Vlak voor ik naar bed ging had ik weer een sms’je:
‘Ik zie jou altijd. Je gedraagt je op het veld als een echte arro! Eens kijken of je met een gebroken poot nog zoveel praatjes hebt. Pas maar op!’
Van: iemand die jou kent

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gonneke Huizing
Uitgever
Uitgeverij Holland
ISBN
9789025111274
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
175

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken