Suzy D. feest lekker mee (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Karen Saunders

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zin om te lachen? Dan is het supergrappige boek Suzy D. feest lekker mee van Karen Saunders iets voor jou! Lees hoe Suzy in de gekste situaties verzeild raakt. Een aanrader voor de (oudere) fans van Dagboek van een muts en de 100%-serie van Niki Smit. Leeftijd: 11 tot ongeveer 15 jaar.Om indruk te maken op mijn klasgenoten heb ik beloofd om de coolste band EVER voor het schoolfeest te regelen. Hoe dom kun je zijn? The Drifting heeft nog steeds niet gereageerd op mijn e-mails en smeekbedes, en de kaartjes voor het schoolfeest zijn al uitverkocht!Ondertussen wil mijn moeder een surpriseparty voor mijn vader organiseren. Hij háát verrassingen! Bovendien verzint mijn familie de meest gênante sketches. Dus nu bemoei ik me hier ook maar mee. Twee feestjes tegelijk organiseren, dat moet toch lukken?Reacties op Suzy D. in de puree (deel 1):‘Dit is geen boek, maar urenlang de slappe lach.’ – MEIDEN magazine‘Mis dit boek niet!’ – Girl Talk Magazine‘Dit boek zal het beslist goed doen bij meiden vanaf circa 12 jaar.’ – NBD Biblion

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karen Saunders
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026140259
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2016
Bestandsgrootte
2170008 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
205

Beschrijving

Zin om te lachen? Dan is het supergrappige boek Suzy D. feest lekker mee van Karen Saunders iets voor jou! Lees hoe Suzy in de gekste situaties verzeild raakt. Een aanrader voor de (oudere) fans van Dagboek van een muts en de 100%-serie van Niki Smit. Leeftijd: 11 tot ongeveer 15 jaar.

Om indruk te maken op mijn klasgenoten heb ik beloofd om de coolste band EVER voor het schoolfeest te regelen. Hoe dom kun je zijn? The Drifting heeft nog steeds niet gereageerd op mijn e-mails en smeekbedes, en de kaartjes voor het schoolfeest zijn al uitverkocht!

Ondertussen wil mijn moeder een surpriseparty voor mijn vader organiseren. Hij háát verrassingen! Bovendien verzint mijn familie de meest gênante sketches. Dus nu bemoei ik me hier ook maar mee. Twee feestjes tegelijk organiseren, dat moet toch lukken?

Reacties op Suzy D. in de puree (deel 1):

‘Dit is geen boek, maar urenlang de slappe lach.’ – MEIDEN magazine

‘Mis dit boek niet!’ – Girl Talk Magazine

‘Dit boek zal het beslist goed doen bij meiden vanaf circa 12 jaar.’ – NBD Biblion

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karen Saunders
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026140259
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2016
Bestandsgrootte
2170008 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
205

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken