Teamleider, wat nu?

gericht aansturen en beslissen

Prijs € 30,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Bjorn Theissen, Mark van der Velden

Paperback | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als beginnende teamleider ben je vaak aangesteld omdat je zo goed was in je vak. In het gunstigste geval heb je een snelle managementopleiding achter de kiezen. Maar nu komt het erop aan: je moet sturen en beslissingen nemen.Je hebt kennisgemaakt met je mensen en hebt de organigrammen gezien. Aan jou de taak om het team te gaan aansturen. Maar waar begin je? Je komt om in het werk en je krijgt er nog meer werk bij. Eigenlijk zie je nog maar één uitweg: meer mensen. Maar die krijg je niet. Wat doe je dan?Deze en andere alledaagse problemen van de teamleider zijn uitgewerkt in dit handige en laagdrempelige boek, dat de problemen rechttoe rechtaan bespreekt. Het geeft praktische instructies voor de manier waarop je ze aan kunt pakken. Niet alleen wat je waarom moet doen, maar vooral hoe. In heldere taal met praktische voorbeelden en eenvoudige instructies.De auteurs zijn zelf teamleider (geweest), hebben successen behaald en hun hoofd gestoten. Bjorn werkt nu als Operations Manager van een IT-organisatie, Mark is organisatieadviseur.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bjorn Theissen, Mark van der Velden
Uitgever
Academic Service
ISBN
9789012583497
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Als beginnende teamleider ben je vaak aangesteld omdat je zo goed was in je vak. In het gunstigste geval heb je een snelle managementopleiding achter de kiezen. Maar nu komt het erop aan: je moet sturen en beslissingen nemen.
Je hebt kennisgemaakt met je mensen en hebt de organigrammen gezien. Aan jou de taak om het team te gaan aansturen. Maar waar begin je? Je komt om in het werk en je krijgt er nog meer werk bij. Eigenlijk zie je nog maar één uitweg: meer mensen. Maar die krijg je niet. Wat doe je dan?
Deze en andere alledaagse problemen van de teamleider zijn uitgewerkt in dit handige en laagdrempelige boek, dat de problemen rechttoe rechtaan bespreekt. Het geeft praktische instructies voor de manier waarop je ze aan kunt pakken. Niet alleen wat je waarom moet doen, maar vooral hoe. In heldere taal met praktische voorbeelden en eenvoudige instructies.
De auteurs zijn zelf teamleider (geweest), hebben successen behaald en hun hoofd gestoten. Bjorn werkt nu als Operations Manager van een IT-organisatie, Mark is organisatieadviseur.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bjorn Theissen, Mark van der Velden
Uitgever
Academic Service
ISBN
9789012583497
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken