Tellen en rijmen met de familie Muis

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Juliette Rosenkamp

Hardback | Februari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit is een telboek over muisjes. Mama muis is wit, papa muis is donker en de kleine muisjes zijn grijs. Papa zorgt voor de familie. Hij wast en strijkt en doet de boodschappen. Mama rijdt in een grote vrachtwagen en bezorgt pakjes. Een leuk peuterboek over diversiteit met rijmpjes en telspelletjes erbovenop. WINNAAR diversiteitswedstrijd categorie peuters:In kinderboeken worden nieuwe niet-traditionele rollen en multiculturele samenleving nog te weinig weergegeven. Daarom organiseerden Clavis Uitgeverij, FEBE Support, Inclusive Works en de British Council een verhalenwedstrijd rond het thema diversiteit, met als opdracht een verhaal te schrijven over nieuwe man-vrouw rolpatronen in de multiculturele samenleving. De twee winnende verhalen worden uitgegeven door Clavis Uitgeverij, in het Nederlands en het Engels.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Juliette Rosenkamp
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044820560
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit is een telboek over muisjes. Mama muis is wit, papa muis is donker en de kleine muisjes zijn grijs. Papa zorgt voor de familie. Hij wast en strijkt en doet de boodschappen. Mama rijdt in een grote vrachtwagen en bezorgt pakjes.

Een leuk peuterboek over diversiteit met rijmpjes en telspelletjes erbovenop.

WINNAAR diversiteitswedstrijd categorie peuters:
In kinderboeken worden nieuwe niet-traditionele rollen en multiculturele samenleving nog te weinig weergegeven. Daarom organiseerden Clavis Uitgeverij, FEBE Support, Inclusive Works en de British Council een verhalenwedstrijd rond het thema diversiteit, met als opdracht een verhaal te schrijven over nieuwe man-vrouw rolpatronen in de multiculturele samenleving.
De twee winnende verhalen worden uitgegeven door Clavis Uitgeverij, in het Nederlands en het Engels.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Juliette Rosenkamp
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044820560
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken