Tempel van de spiegels

trilogie : tempel van spiegels

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Mirjam Gielen

Hardback | Mei 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Sybilla, Catalí en Marthe hebben de Maanspiegel terug, maar de Zonnespiegel is nog steeds verdwenen. De drie avontuurlijke leerlingen van de tempelschool voelen zich verantwoordelijk voor de diefstal, maar hebben geen idee hoe ze de leugenachtige Miren en de gestolen spiegel kunnen vinden.Als ze met lood in hun schoenen terugkeren naar de tempelschool, blijkt daar ineens alles anders. Vrouwe Noomi is hoofdonderwijzeres geworden en voert allerlei veranderingen door. Ondertussen heeft Sybilla steeds meer vragen over haar verleden en de enige die haar antwoord kan geven is Jahan, de man die zegt haar vader te zijn.Sybilla, Marthe en Catalí laten opnieuw de tempel achter zich en gaan op zoek naar de antwoorden op hun vragen én naar de Zonnespiegel. Hun spannende reis gaat dwars door het ruige landschap van Messene en eindigt in de gevaarlijke mijnen van Bythinia.De wraak van Miren is het tweede deel van de avontuurlijke trilogie Tempel van de Spiegels.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mirjam Gielen
Uitgever
Kluitman
ISBN
9789020624724
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Sybilla, Catalí en Marthe hebben de Maanspiegel terug, maar de Zonnespiegel is nog steeds verdwenen. De drie avontuurlijke leerlingen van de tempelschool voelen zich verantwoordelijk voor de diefstal, maar hebben geen idee hoe ze de leugenachtige Miren en de gestolen spiegel kunnen vinden.
Als ze met lood in hun schoenen terugkeren naar de tempelschool, blijkt daar ineens alles anders. Vrouwe Noomi is hoofdonderwijzeres geworden en voert allerlei veranderingen door. Ondertussen heeft Sybilla steeds meer vragen over haar verleden en de enige die haar antwoord kan geven is Jahan, de man die zegt haar vader te zijn.
Sybilla, Marthe en Catalí laten opnieuw de tempel achter zich en gaan op zoek naar de antwoorden op hun vragen én naar de Zonnespiegel. Hun spannende reis gaat dwars door het ruige landschap van Messene en eindigt in de gevaarlijke mijnen van Bythinia.

De wraak van Miren is het tweede deel van de avontuurlijke trilogie Tempel van de Spiegels.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mirjam Gielen
Uitgever
Kluitman
ISBN
9789020624724
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken