Tephran 1 het geheim van de vulkaan

Prijs € 16,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Paula King

Hardback | Augustus 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het eerste deel van deze speelt zich af op het eiland Tephran waar de Wikkadons met harde hand regeren over de andere volken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paula King
Uitgever
Brighter World / Dif Books BV
ISBN
9789490077082
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Beschrijving

Tephran is het begin van een serie over een eiland, ergens buiten alle zeestromen van de oceaan. De vulkaan van het eiland Tephran verbergt een geheimzinnige kracht. Achter de Oneindige Schutting, diep in de krater, bewaakt door het geheimzinnige volk de Karonquin, is die onbereikbaar voor de eilandbewoners.
Tara is de dochter van een arme fabrieksarbeider, Dado de zoon van de Secretaris van de Minister van Orde. Achter de schutting, in het verboden gebied begint hun ongelooflijke geschiedenis. De Wikkadons die de baas zijn op het eiland zijn verbeten om de Blauwe Schijn te bemachtigen. Een boosaardige minister van Wetenschap laat daar zelfs het leger voor uitrukken.

Het eerste deel van de serie van Paula King (in totaal staan er zes boeken op stapel) speelt zich af op het eiland Tephran waar de Wikkadons met harde hand regeren over de andere volken. Een deel van het eiland is tot onbegaanbaar gebied verklaard. Hier woont het inheemse volk de Karonquin die over een magische kracht beschikken. De Wikkadons doen alles om de geheimzinnige Blauwe Schijn te bemachtigen. Een boek vol spanning en avontuur, maar ook een verhaal dat haarfijn de ongelijkheid in de wereld blootlegt. Op geraffineerde wijze komen onderwerpen als kinderrechten, kinderarbeid maar ook de sociale ongelijkheid tussen het ene en andere volk aan de orde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paula King
Uitgever
Brighter World / Dif Books BV
ISBN
9789490077082
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken