Ticket naar Vampierstad

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Franziska Gehm

Hardback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eindelijk vakantie! De halfvampierzusjes Daka en Silvania gaan op familiebezoek in Bistrië, de stad waar ze jarenlang gewoond hebben. Ze kunnen haast niet wachten om alle oude bekenden weer te zien. Het mooiste is dat hun vriendin Helene ook mee mag. Een tikje riskant, vindt hun moeder: een gewoon mensenmeisje te midden van vampiers. Een unieke kans, vinden de tweeling en vader Mihai. Zij zullen er écht wel voor zorgen dat Helene niets overkomt tussen al die vampiers. Waar niemand op gerekend had: Helene wordt halsoverkop verliefd. Niet op een normale jongen, maar op een volbloed vampier. Uitgerekend van het soort dat wel van een stevige beet houdt. Of een extra portie knoflook daar nog iets tegen kan beginnen?Vijfde boek over de Vampierzusjes. In de zomer van 2013 verscheen de film De Vampier Zusjes in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen. In Duitsland is een tweede film in voorbereiding. Van het eerste boek verschenen vertalingen in het Bulgaars, Catalaans, Chinees, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels (Nieuw-Zeeland en Australië), Fins, Italiaans, Litouws, Noors, Pools, Portugees, Russisch, Slowaaks, Sloveens, Spaans, Zweeds, Turks, Hongaars en Oekraïens.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Franziska Gehm
Uitgever
Uitgeversmaatschappij Holland B.V.
ISBN
9789025112561
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Eindelijk vakantie! De halfvampierzusjes Daka en Silvania gaan op familiebezoek in Bistrië, de stad waar ze jarenlang gewoond hebben. Ze kunnen haast niet wachten om alle oude bekenden weer te zien. Het mooiste is dat hun vriendin Helene ook mee mag. Een tikje riskant, vindt hun moeder: een gewoon mensenmeisje te midden van vampiers. Een unieke kans, vinden de tweeling en vader Mihai. Zij zullen er écht wel voor zorgen dat Helene niets overkomt tussen al die vampiers. Waar niemand op gerekend had: Helene wordt halsoverkop verliefd. Niet op een normale jongen, maar op een volbloed vampier. Uitgerekend van het soort dat wel van een stevige beet houdt. Of een extra portie knoflook daar nog iets tegen kan beginnen?

Vijfde boek over de Vampierzusjes. In de zomer van 2013 verscheen de film De Vampier Zusjes in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen. In Duitsland is een tweede film in voorbereiding. Van het eerste boek verschenen vertalingen in het Bulgaars, Catalaans, Chinees, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels (Nieuw-Zeeland en Australië), Fins, Italiaans, Litouws, Noors, Pools, Portugees, Russisch, Slowaaks, Sloveens, Spaans, Zweeds, Turks, Hongaars en Oekraïens.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Franziska Gehm
Uitgever
Uitgeversmaatschappij Holland B.V.
ISBN
9789025112561
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken