Tijgereiland

Prijs € 15,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Daan Remmerts de Vries

Paperback | Augustus 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tijs Kalman is 13 jaar oud. Zijn ouders zijn onlangs uit elkaar gegaan. Tijs voelt zich hier schuldig over en probeert hard om zijn moeder op te vrolijken. Hij stelt haar voor om samen naar India te reizen - om daar te gaan zoeken naar tijgers in het wild.Tot zijn verbazing stemt ze toe; plotseling zitten ze samen in een hotel in New Delhi. Maar India is anders dan ze allebei dachten. En vooral Tijs' moeder reageert vreemd en grillig op de roerige omstandigheden in dat dikwijls onbevattelijke land. Als ze zijn aangeland aan de rand van een reservaat, blijkt dat Tijs' moeder eigenlijk geen idee heeft wat ze daar doet. Tijs heeft intussen het gevoel dat hij zichzelf steeds meer verliest. Ten slotte laat hij haar in de steek, en moet hij zijn eigen weg gaan vinden in het bos waar de tijgers leven...'Daan Remmerts de Vries maakt als weinig andere schrijvers literatuur van kinder- en jeugdboeken.' NRC Handelsblad.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Daan Remmerts de Vries
Uitgever
Querido
ISBN
9789045115429
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Tijs Kalman is 13 jaar oud. Zijn ouders zijn onlangs uit elkaar gegaan. Tijs voelt zich hier schuldig over en probeert hard om zijn moeder op te vrolijken. Hij stelt haar voor om samen naar India te reizen - om daar te gaan zoeken naar tijgers in het wild.

Tot zijn verbazing stemt ze toe; plotseling zitten ze samen in een hotel in New Delhi. Maar India is anders dan ze allebei dachten. En vooral Tijs' moeder reageert vreemd en grillig op de roerige omstandigheden in dat dikwijls onbevattelijke land.

Als ze zijn aangeland aan de rand van een reservaat, blijkt dat Tijs' moeder eigenlijk geen idee heeft wat ze daar doet. Tijs heeft intussen het gevoel dat hij zichzelf steeds meer verliest. Ten slotte laat hij haar in de steek, en moet hij zijn eigen weg gaan vinden in het bos waar de tijgers leven...'Daan Remmerts de Vries maakt als weinig andere schrijvers literatuur van kinder- en jeugdboeken.' NRC Handelsblad.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Daan Remmerts de Vries
Uitgever
Querido
ISBN
9789045115429
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken