Timo en het toverboek

Prijs € 12,45

Uitverkocht

Rian Visser

Paperback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Timo krijgt voor zijn verjaardag een prentenboek van oom Klaas. Timo zwaait er enthousiast mee heen en weer en leest dan nét iets te laat het briefje van oom Klaas: Niet schudden, want dan gebeuren er rare dingen... En rare dingen gebeuren er zeker: alles in Timo´s huis is opeens een tikje anders dan het zou moeten zijn... Een prachtig voorleesverhaal vol hilarische momenten. Van dit boek bestaat ook een app voor iPad, iPhone en iPod touch.De schitterende illustraties zijn van Klaas Verplancke, winnaar van de Bologna Ragazzi Award 2001 en vele andere prijzen. De grappige tekst is van Rian Visser, schrijfster van meer dan 60 kinderboeken en diverse verhalen voor televisie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rian Visser
Uitgever
Books2download
ISBN
9789081566735
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

Timo krijgt voor zijn verjaardag een prentenboek van oom Klaas. Timo zwaait er enthousiast mee heen en weer en leest dan nét iets te laat het briefje van oom Klaas: Niet schudden, want dan gebeuren er rare dingen... En rare dingen gebeuren er zeker: alles in Timo´s huis is opeens een tikje anders dan het zou moeten zijn...
Een prachtig voorleesverhaal vol hilarische momenten.

Van dit boek bestaat ook een app voor iPad, iPhone en iPod touch.

De schitterende illustraties zijn van Klaas Verplancke, winnaar van de Bologna Ragazzi Award 2001 en vele andere prijzen. De grappige tekst is van Rian Visser, schrijfster van meer dan 60 kinderboeken en diverse verhalen voor televisie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rian Visser
Uitgever
Books2download
ISBN
9789081566735
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken