Totaal gesloopt (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jeff Kinney

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2020 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Opmerking Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Totaal gesloopt is deel 14 in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Voor jongens en meiden van 8 jaar en ouder. Supergrappig vertaald door Hanneke Majoor.De familie Botermans krijgt onverwacht een erfenis. Bram weet daar wel raad mee. Maar zijn moeder vindt dat het geld verantwoord moet worden besteed: het huis wordt verbouwd.Zodra de werklui beginnen, gaat alles mis; de puinhoop is niet te overzien. Bram is totaal gesloopt en vraagt zich af of er nog iets te redden valt. Dan daalt het stof neer… wordt het verbouwen of verhuizen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeff Kinney
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026148019
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2020
Bestandsgrootte
68144468 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Opmerking Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Totaal gesloopt is deel 14 in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Voor jongens en meiden van 8 jaar en ouder. Supergrappig vertaald door Hanneke Majoor.

De familie Botermans krijgt onverwacht een erfenis. Bram weet daar wel raad mee. Maar zijn moeder vindt dat het geld verantwoord moet worden besteed: het huis wordt verbouwd.
Zodra de werklui beginnen, gaat alles mis; de puinhoop is niet te overzien. Bram is totaal gesloopt en vraagt zich af of er nog iets te redden valt. Dan daalt het stof neer… wordt het verbouwen of verhuizen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeff Kinney
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026148019
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2020
Bestandsgrootte
68144468 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken