Under construction

Prijs € 9,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Dirk Bracke

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Andreas is een meisje in een jongenslichaam. Geboren in de verkeerde verpakking vindt hij zelf. Stiekem draagt hij de kleren van zijn zus en gebruikt hij haar make-up. Tot hij ervoor kiest om als Emma door het leven te gaan en met een jurknaar school te gaan.Op een dag ontmoet Emma Elvire. Het klikt wonderwel tussen de twee, maar Elvire heeft een groot probleem. Ze is verslaafd aan drugs en doet alles om eraan te geraken. Zoals geld stelen, of met Liam slapen.En dan nemen ze allebei een moedige stap. Emma laat zich ombouwen tot een echt meisje en Elvire vertrekt naar een afkickcentrum. Maar Liam blijft hen achtervolgen. En dan zijn er nog de gevoelens die Emma heeft voor Elvire. Wat doet ze daarmee eens ze helemaal een meisje is?In zijn herkenbare en vlotte stijl schrijft succesauteur Dirk Bracke in zijn nieuwe boek over transgenders en drugsverslaafden. Opnieuw doorbreekt hij taboes en grijpt hij jongeren naar de keel met zijn gedurfd, explosief verhaal.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dirk Bracke
Uitgever
Infodok
ISBN
9789059085039
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Andreas is een meisje in een jongenslichaam. Geboren in de verkeerde verpakking vindt hij zelf. Stiekem draagt hij de kleren van zijn zus en gebruikt hij haar make-up. Tot hij ervoor kiest om als Emma door het leven te gaan en met een jurk
naar school te gaan.

Op een dag ontmoet Emma Elvire. Het klikt wonderwel tussen de twee, maar Elvire heeft een groot probleem. Ze is verslaafd aan drugs en doet alles om eraan te geraken. Zoals geld stelen, of met Liam slapen.

En dan nemen ze allebei een moedige stap. Emma laat zich ombouwen tot een echt meisje en Elvire vertrekt naar een afkickcentrum. Maar Liam blijft hen achtervolgen. En dan zijn er nog de gevoelens die Emma heeft voor Elvire. Wat doet ze daarmee eens ze helemaal een meisje is?

In zijn herkenbare en vlotte stijl schrijft succesauteur Dirk Bracke in zijn nieuwe boek over transgenders en drugsverslaafden. Opnieuw doorbreekt hij taboes en grijpt hij jongeren naar de keel met zijn gedurfd, explosief verhaal.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dirk Bracke
Uitgever
Infodok
ISBN
9789059085039
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken