V = de vos en z = de zaagvis

Prijs € 13,90

Tijdelijk niet beschikbaar

Daan Remmerts de Vries

Hardback | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een zeer aanstekelijke, speelse abc-methodeOmdat mijn dochter - toen 5 jaar oud - moeite had met het onthouden van de letters, heb ik een 'visueel alfabet' bedacht. Iedere letter werd, enkel met wat hulplijnen, een tekening van een voorwerp, een handeling of een persoon. Zo werd de a de anna-letter.De j de jas-letter.De v de vos-letter.En de w de wuif-letter.Iedere letter werd hiermee een begrip. En als mijn dochter dit uitsprak, had ze onmiddellijk de klank van de letter waar het om ging. Binnen enkele weken had ze aldus alle letters geleerd. Er zijn meer kinderen die al die vreemde tekens niet meteen zullen onthouden. En omdat ook ouders of leerkrachten gemakkelijk de tekeningetjes zullen kunnen kopiëren (in een schrift of op een schoolbord), heb ik dit boek gemaakt - een vrolijke en speelse methode met een eenvoudige logica!- Daan Remmerts de Vries

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Daan Remmerts de Vries
Uitgever
Hoogland & Van Klaveren, Uitgeverij
ISBN
9789089671448
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

Een zeer aanstekelijke, speelse abc-methode
Omdat mijn dochter - toen 5 jaar oud - moeite had met het onthouden van de letters, heb ik een 'visueel alfabet' bedacht. Iedere letter werd, enkel met wat hulplijnen, een tekening van een voorwerp, een handeling of een persoon.
Zo werd de a de anna-letter.
De j de jas-letter.
De v de vos-letter.
En de w de wuif-letter.
Iedere letter werd hiermee een begrip. En als mijn dochter dit uitsprak, had ze onmiddellijk de klank van de letter waar het om ging. Binnen enkele weken had ze aldus alle letters geleerd. Er zijn meer kinderen die al die vreemde tekens niet meteen zullen onthouden. En omdat ook ouders of leerkrachten gemakkelijk de tekeningetjes zullen kunnen kopiëren (in een schrift of op een schoolbord), heb ik dit boek gemaakt - een vrolijke en speelse methode met een eenvoudige logica!
- Daan Remmerts de Vries

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Daan Remmerts de Vries
Uitgever
Hoogland & Van Klaveren, Uitgeverij
ISBN
9789089671448
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken