Vampier in de school (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Paul van Loon

EPUB met digitaal watermerk | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

'Elke nacht heb ik dezelfde droom. Ik word wakker in het pikdonker. Dan wordt er op het raam ge klopt. Ik stap uit bed en loop naar het raam. Ik wil niet maar ik moet wel. Iets dwingt me. Ik schuif de gordijnen open en ik zie hem. Zijn gezicht is wit als de maan. Zijn ogen zijn rood. Ik moet ernaar blijven kijken. Dan opent hij zijn mond en ik zie zijn tanden…’Een vampier kan toch niet zomaar uit een nachtmerrie tevoorschijn kruipen en werkelijkheid worden? Bij Jacko op school worden steeds meer kinderen ziek. Hij vermoedt dat er een vampier aan het werk is! Hoe komen de zieken anders aan die gaatjes in hun keel? ‘Dit boek – ik was acht jaar toen ik het las! – staat aan de wieg van mijn eigen boeken!’ – Thomas Olde Heuvelt, auteur van internationale griezelbestseller HEX Dit e-book is alleen geschikt voor tablets in verband met de kleurenillustraties. U kunt deze niet lezen op een zwart-wit e-reader.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul van Loon
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025873318
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2017
Bestandsgrootte
6975023 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
140

Beschrijving

'Elke nacht heb ik dezelfde droom. Ik word wakker in het pikdonker. Dan wordt er op het raam ge klopt. Ik stap uit bed en loop naar het raam. Ik wil niet maar ik moet wel. Iets dwingt me. Ik schuif de gordijnen open en ik zie hem. Zijn gezicht is wit als de maan. Zijn ogen zijn rood. Ik moet ernaar blijven kijken. Dan opent hij zijn mond en ik zie zijn tanden…’

Een vampier kan toch niet zomaar uit een nachtmerrie tevoorschijn kruipen en werkelijkheid worden?

Bij Jacko op school worden steeds meer kinderen ziek. Hij vermoedt dat er een vampier aan het werk is! Hoe komen de zieken anders aan die gaatjes in hun keel?

‘Dit boek – ik was acht jaar toen ik het las! – staat aan de wieg van mijn eigen boeken!’ – Thomas Olde Heuvelt, auteur van internationale griezelbestseller HEX

Dit e-book is alleen geschikt voor tablets in verband met de kleurenillustraties. U kunt deze niet lezen op een zwart-wit e-reader.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul van Loon
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025873318
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2017
Bestandsgrootte
6975023 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
140

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken