Verdriet is drie sokken

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Koos Meinderts

Hardback | September 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De dichter in zijn huisje natuurlijk bij de zee hij spaarde mooie woorden die hij in een doosje deed Verdriet is drie sokken is een bundel met afwisselend vrolijke en ontroerende gedichten over liefde en verlangen, over vriendschap, angst en dood. Bedrieglijk eenvoudige poëzie die zich door het metrum, het rijm en de klank van de woorden ervoor leent om gezongen te worden. Bij het boek zit dan ook een cd waarop een aantal gedichten als liedjes te horen zijn, op muziek gezet door Thijs Borsten en gezongen door onder andere Harrie Jekkers en Fay Lovski. Verdriet is drie sokken is gekoppeld aan de muziektheatervoorstelling Mooie Woorden waarmee Koos Meinderts met muziektheater Trapperdetrap in en rond de Kinderboekenweek een rondje langs de theaters maakt. De cd is ook los verkrijgbaar via www.meinderts-fienieg.nl. Bij de boekhandel is het boek is alleen in combinatie met de cd te koop.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Koos Meinderts
Uitgever
Lemniscaat, Uitgeverij
ISBN
9789047700760
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
86

Beschrijving

De dichter in zijn huisje
natuurlijk bij de zee
hij spaarde mooie woorden
die hij in een doosje deed

Verdriet is drie sokken is een bundel met afwisselend vrolijke en ontroerende gedichten over liefde en verlangen, over vriendschap, angst en dood. Bedrieglijk eenvoudige poëzie die zich door het metrum, het rijm en de klank van de
woorden ervoor leent om gezongen te worden.

Bij het boek zit dan ook een cd waarop een aantal gedichten als liedjes te horen zijn, op muziek gezet door Thijs Borsten en gezongen door onder andere Harrie Jekkers en Fay Lovski.

Verdriet is drie sokken is gekoppeld aan de muziektheatervoorstelling Mooie Woorden waarmee Koos Meinderts met muziektheater Trapperdetrap in en rond de Kinderboekenweek een rondje langs de theaters maakt.

De cd is ook los verkrijgbaar via www.meinderts-fienieg.nl.
Bij de boekhandel is het boek is alleen in combinatie met de cd te koop.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Koos Meinderts
Uitgever
Lemniscaat, Uitgeverij
ISBN
9789047700760
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
86

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken