Verfspatten

Prijs € 13,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Ellen Tijsinger

Paperback | Augustus 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Rutgers ouders hebben de laatste tijd steeds ruzie. De conflicten gaan vaak over Rutgers toekomst. Zijn vader vindt tekenen tijd verknoeien en wil dat Rutger later de boerderij overneemt. Zijn moeder begrijpt dat Rutger niet zonder verf of krijt kan en vindt dat hij de stem van zijn hart moet volgen. Rutger zelf voelt zich verward en verstopt zijn tekeningen onder zijn bed om niet nóg meer ruzies te veroorzaken. Stel je voor dat zijn ouders zouden scheiden. Waar moet hij dan naartoe? En hoe zal de tweeling, Leo en Lotje, reageren? Rutger is verliefd op Floor. Zou zij hem kunnen helpen?Ellen Tijsinger ontving vele prijzen voor haar werk, waaronder tweemaal een Bronzen Boek en een bekroning van de Nederlandse Kinderjury. Ze is vooral bekend door haar jeugdromans, waaronder Zonnekind, De zwarte vulkaan en De olifantenjongen. Ze schrijft nu ook voor jongere kinderen in de Eline-serie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ellen Tijsinger
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000311705
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Rutgers ouders hebben de laatste tijd steeds ruzie. De conflicten gaan vaak over Rutgers toekomst. Zijn vader vindt tekenen tijd verknoeien en wil dat Rutger later de boerderij overneemt. Zijn moeder begrijpt dat Rutger niet zonder verf of krijt kan en vindt dat hij de stem van zijn hart moet volgen. Rutger zelf voelt zich verward en verstopt zijn tekeningen onder zijn bed om niet nóg meer ruzies te veroorzaken. Stel je voor dat zijn ouders zouden scheiden. Waar moet hij dan naartoe? En hoe zal de tweeling, Leo en Lotje, reageren? Rutger is verliefd op Floor. Zou zij hem kunnen helpen?

Ellen Tijsinger ontving vele prijzen voor haar werk, waaronder tweemaal een Bronzen Boek en een bekroning van de Nederlandse Kinderjury. Ze is vooral bekend door haar jeugdromans, waaronder Zonnekind, De zwarte vulkaan en De olifantenjongen. Ze schrijft nu ook voor jongere kinderen in de Eline-serie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ellen Tijsinger
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000311705
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken