Verliefd... en nu? (e-Book)

van 2 kanten

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Daniëlle Bakhuis

EPUB met digitaal watermerk | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ik weet dat hij me leuk vindt. Hij heeft gezegd dat hij verliefd op me is. Maar we zijn ondertussen alweer drie weken verder. Hallo? Is het nu aan? Of niet? Maud en Raoul hebben gezoend. En nu? Welkom in de tussenfase. Bestemming: onbekend. Maar Maud wil juist graag weten waar ze aan toe is. Ik weet niet wat ik verwacht had, maar dit niet. Ze doet zo lauw, haast koud. Ik snap er niets van. In een keer is haar hele stemming omgeslagen. Raoul kan geen hoogte krijgen van Maud, wat is er met haar aan de hand? Ze kan soms plotseling zo afstandelijk doen! En van wie krijgt ze toch de hele tijd sms'jes? Een jongen en een meisje. Allebei verliefd, maar de verschillen blijven groot. In deze jeugdroman lees je haar kant én zijn kant van het verhaal.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Daniëlle Bakhuis
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021668383
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2010
Bestandsgrootte
705758 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Ik weet dat hij me leuk vindt. Hij heeft gezegd dat hij verliefd op me is. Maar we zijn ondertussen alweer drie weken verder. Hallo? Is het nu aan? Of niet?
Maud en Raoul hebben gezoend. En nu? Welkom in de tussenfase. Bestemming: onbekend. Maar Maud wil juist graag weten waar ze aan toe is.

Ik weet niet wat ik verwacht had, maar dit niet. Ze doet zo lauw, haast koud. Ik snap er niets van. In een keer is haar hele stemming omgeslagen.
Raoul kan geen hoogte krijgen van Maud, wat is er met haar aan de hand? Ze kan soms plotseling zo afstandelijk doen! En van wie krijgt ze toch de hele tijd sms'jes?

Een jongen en een meisje. Allebei verliefd, maar de verschillen blijven groot. In deze jeugdroman lees je haar kant én zijn kant van het verhaal.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Daniëlle Bakhuis
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021668383
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2010
Bestandsgrootte
705758 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken