Vermist

Prijs € 13,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Elle van den Bogaart

Paperback | Januari 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als ze haar ogen opent, blijft het donker, pikdonker. Haar wimpersglijden langs iets van stof. Het voelt alsof er een zware, nattehanddoek strak op haar ogen wordt gedrukt. Wat hoor ik? Voetstappen? Is er iemand, of is het mijn hoofd dat zo bonkt? Ze wil het voorwerp van haar gezicht halen, maar haar rechterarm wordt na een paar centimeter abrupt door iets tegengehouden. De bovenkant van haar pols schrijnt. In paniek probeert ze haar andere hand op te tillen,maar ook deze wordt tegengehouden. Ze beweegt voorzichtig haar handen op en neer en voelt nu duidelijk dat er een touw of een riem om beide polsen zit. Niet alleen haar handen, ook haar voeten zijn strak vastgebonden. Haar hart bonkt in hetzelfde snelle ritme als hetgebonk in haar hoofd. Waar ben ik? Wat is er gebeurd?Vier vriendinnen zijn op vakantie in Kroatië. Overdag liggen ze op het strand en 's avonds feesten ze tot in de late uurtjes. Wanneer Eva na een avondje stappen niet terugkeert naar het vakantiehuisje raakt Kathinka in paniek.Merel denkt dat Eva gewoon is meegegaan met Daniël, de knappe jongen uit de discotheek. Maar als ze niets meer van Eva horen, beginnen ook de andere meiden zich zorgen te maken.Waar is Daniël en weet hij meer van Eva's verdwijning?Een beklemmend en razend spannend avontuur dat je in één ruk uitleest.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elle van den Bogaart
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000323609
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Als ze haar ogen opent, blijft het donker, pikdonker. Haar wimpers
glijden langs iets van stof. Het voelt alsof er een zware, natte
handdoek strak op haar ogen wordt gedrukt. Wat hoor ik? Voetstappen? Is er iemand, of is het mijn hoofd dat zo bonkt? Ze wil het voorwerp van haar gezicht halen, maar haar rechterarm wordt na een paar centimeter abrupt door iets tegengehouden. De bovenkant van haar pols schrijnt. In paniek probeert ze haar andere hand op te tillen,
maar ook deze wordt tegengehouden. Ze beweegt voorzichtig haar handen op en neer en voelt nu duidelijk dat er een touw of een riem om beide polsen zit. Niet alleen haar handen, ook haar voeten zijn strak vastgebonden. Haar hart bonkt in hetzelfde snelle ritme als het
gebonk in haar hoofd. Waar ben ik? Wat is er gebeurd?

Vier vriendinnen zijn op vakantie in Kroatië. Overdag liggen ze op het strand en 's avonds feesten ze tot in de late uurtjes. Wanneer Eva na een avondje stappen niet terugkeert naar het vakantiehuisje raakt Kathinka in paniek.
Merel denkt dat Eva gewoon is meegegaan met Daniël, de knappe jongen uit de discotheek. Maar als ze niets meer van Eva horen, beginnen ook de andere meiden zich zorgen te maken.
Waar is Daniël en weet hij meer van Eva's verdwijning?
Een beklemmend en razend spannend avontuur dat je in één ruk uitleest.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elle van den Bogaart
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000323609
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken