Voetbalkamp

Prijs € 11,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Gerard van Gemert

Hardback | Augustus 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Daan Kiefsma, beter bekend als Kief de goaltjesdief, doet mee aan een internationaal toernooi. Daarin speelt zijn elftal tegen bekende clubs uit binnen- en buitenland.Op de eerste avond heeft de organiserende vereniging een speurtocht voor alle deelnemers uitgezet. Daans vriend en medespeler Joeri zakt tijdens de zoektocht in de grond. Als ze van de schrik bekomen zijn, doen de jongens een verrassende ontdekking. De volgende dag gaan ze op onderzoek uit en dan blijkt dat het allemaal heel anders in elkaar zit als ze eerst dachten.Veel scouts van bekende clubs zijn aanwezig op het toernooi. Kief speelt de sterren van de hemel. Maar of het goed genoeg is om op te vallen, is de vraag.Een nieuw, spannend verhaal in de serie 'Kief de goaltjesdief'.Deze serie voor jonge voetballiefhebbers vanaf 7 jaar is een uitstekende opstap naar Gerard van Gemerts successerie 'De Voetbalgoden'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gerard van Gemert
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044821253
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Daan Kiefsma, beter bekend als Kief de goaltjesdief, doet mee aan een internationaal toernooi. Daarin speelt zijn elftal tegen bekende clubs uit binnen- en buitenland.
Op de eerste avond heeft de organiserende vereniging een speurtocht voor alle deelnemers uitgezet. Daans vriend en medespeler Joeri zakt tijdens de zoektocht in de grond. Als ze van de schrik bekomen zijn, doen de jongens een verrassende ontdekking. De volgende dag gaan ze op onderzoek uit en dan blijkt dat het allemaal heel anders in elkaar zit als ze eerst dachten.
Veel scouts van bekende clubs zijn aanwezig op het toernooi. Kief speelt de sterren van de hemel. Maar of het goed genoeg is om op te vallen, is de vraag.

Een nieuw, spannend verhaal in de serie 'Kief de goaltjesdief'.

Deze serie voor jonge voetballiefhebbers vanaf 7 jaar is een uitstekende opstap naar Gerard van Gemerts successerie 'De Voetbalgoden'.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gerard van Gemert
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044821253
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken