Vogel

Prijs € 16,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Enne Koens

Paperback | September 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Berre is acht als haar ouders gaan scheiden. Haar moeder is zichzelf kwijt en heeft ruimte nodig om zich te hervinden. Maar in de jaren na de scheiding lijkt haar moeder alleen maar stuurlozer te worden. Ze haalt geestenbezweerders in huis, gaat tijdelijk met haar dochters in een vrouwencommune wonen en wordt verliefd op de verkeerde mannen. Berres woede groeit met de jaren. Op de dag van haar laatste middelbareschoolexamen verlaat ze het huis. Ze noemt zich Elke en gaat op kamers wonen in Leiden, waar ze na de zomer filosofie gaat studeren. Ze wil voorgoed afrekenen met haar verleden. Maar het verleden laat zich niet zomaar opzijzetten… Enne Koens schreef een verpletterende coming of age-roman die door alle huidlagen heen dringt. Berres onbeholpenheid en haar zoektocht naar de zin van het leven zorgen ervoor dat deze roman lang in je hoofd blijft rondzingen.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Enne Koens
Uitgever
Pimento Kinderboeken
ISBN
9789049924805
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Berre is acht als haar ouders gaan scheiden. Haar moeder is zichzelf kwijt en heeft ruimte nodig om zich te hervinden. Maar in de jaren na de scheiding lijkt haar moeder alleen maar stuurlozer te worden. Ze haalt geestenbezweerders in huis, gaat tijdelijk met haar dochters in een vrouwencommune wonen en wordt verliefd op de verkeerde mannen.
Berres woede groeit met de jaren. Op de dag van haar laatste middelbareschoolexamen verlaat ze het huis. Ze noemt zich Elke en gaat op kamers wonen in Leiden, waar ze na de zomer filosofie gaat studeren. Ze wil voorgoed afrekenen met haar verleden. Maar het verleden laat zich niet zomaar opzijzetten…

Enne Koens schreef een verpletterende coming of age-roman die door alle huidlagen heen dringt. Berres onbeholpenheid en haar zoektocht naar de zin van het leven zorgen ervoor dat deze roman lang in je hoofd blijft rondzingen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Enne Koens
Uitgever
Pimento Kinderboeken
ISBN
9789049924805
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken