Waar zijn kleine beer en kleine tijger?

een zoekboek

Prijs € 13,50

Uitverkocht

Janosch

Hardback | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kleine Tijger en Kleine Beer wonen samen in een huisje onder aan de rivier. Ze beleven heel wat avonturen, samen met hun vrienden Muis, Kikker, Snoedelboedel en vele anderen. Ze gaan vissen en dan weer voetballen, ze spelen muziek, ze rijden met de trein of ze vliegen met een ballon!Maar vind jij Kleine Tijger en Kleine Beer terug? En zie je waar de rode emmer, de hengel of de blauwe ballon zijn? En waar zit de tijgereend verstopt? Elke prent uit dit zoekboek staat boordevol details. Aan jou om alles terug te vinden!JANOSCH is wereldbekend als auteur en illustrator. Generaties kinderen werden groot met Kleine Tijger, de tijgereend of Snoedelboedel. Met dit kleurrijke kartonboek komen zijn personages opnieuw tot leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Janosch
Uitgever
Davidsfonds/Infodok
ISBN
9789059085633
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
16

Beschrijving

Kleine Tijger en Kleine Beer wonen samen in een huisje onder aan de rivier. Ze beleven heel wat avonturen, samen met hun vrienden Muis, Kikker, Snoedelboedel en vele anderen. Ze gaan vissen en dan weer voetballen, ze spelen muziek, ze rijden met de trein of ze vliegen met een ballon!

Maar vind jij Kleine Tijger en Kleine Beer terug? En zie je waar de rode emmer, de hengel of de blauwe ballon zijn? En waar zit de tijgereend verstopt? Elke prent uit dit zoekboek staat boordevol details. Aan jou om alles terug te vinden!

JANOSCH is wereldbekend als auteur en illustrator. Generaties kinderen werden groot met Kleine Tijger, de tijgereend of Snoedelboedel. Met dit kleurrijke kartonboek komen zijn personages opnieuw tot leven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Janosch
Uitgever
Davidsfonds/Infodok
ISBN
9789059085633
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
16

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken