Warcross (e-Book)

Speler jager hacker pion

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Marie Lu

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Warcross van Marie Lu Een spannende scifi-thriller over een virtualrealitygame Warcross is een virtualrealitygame die de wereld beheerst. Om wat bij te verdienen werkt hacker Emika Chen als premiejager voor het spel; ze spoort spelers op die illegaal wedden. Maar de concurrentie is groot, en het is niet makkelijk om je staande te houden in de wereld van de premiejagers. Dan doet de maker van het spel, de jonge miljardair Hideo Tanaka, Emika een onweerstaanbaar aanbod. Hij heeft een spion nodig tijdens de internationale Warcrosskampioenschappen, om een beveiligingsprobleem bloot te leggen. Halsoverkop vertrekt Emika naar Tokyo en ze belandt in een wereld van roem en rijkdom, waar ze tot dan toe alleen maar van kon dromen. Maar al snel stuit ze op een complot, met grote gevolgen voor het hele Warcrossimperium. Deze spannende scifi-thriller waarin werkelijkheid en virtual reality door elkaar lopen laat je niet meer los. Stap in de wereld van Warcross – een wereld die angstaanjagend dichtbij is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marie Lu
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000358908
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2017
Bestandsgrootte
2095 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
296

Beschrijving

Warcross van Marie Lu

Een spannende scifi-thriller over een virtualrealitygame

Warcross is een virtualrealitygame die de wereld beheerst. Om wat bij te verdienen werkt hacker Emika Chen als premiejager voor het spel; ze spoort spelers op die illegaal wedden. Maar de concurrentie is groot, en het is niet makkelijk om je staande te houden in de wereld van de premiejagers.
Dan doet de maker van het spel, de jonge miljardair Hideo Tanaka, Emika een onweerstaanbaar aanbod. Hij heeft een spion nodig tijdens de internationale Warcrosskampioenschappen, om een beveiligingsprobleem bloot te leggen. Halsoverkop vertrekt Emika naar Tokyo en ze belandt in een wereld van roem en rijkdom, waar ze tot dan toe alleen maar van kon dromen. Maar al snel stuit ze op een complot, met grote gevolgen voor het hele Warcrossimperium.

Deze spannende scifi-thriller waarin werkelijkheid en virtual reality door elkaar lopen laat je niet meer los. Stap in de wereld van Warcross – een wereld die angstaanjagend dichtbij is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marie Lu
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000358908
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2017
Bestandsgrootte
2095 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
296

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken