WEDDEN DAT IK HET KAN! (e-Book)

Prijs € 4,50
Download direct dit e-Book

Selma Noort

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Brenda wil later advies geven. Zodat mensen er leuk uitzien. 'Ik pimp ze, zoals op teevee. Wedden dat ik daar goed in ben!' 'O ja?' roepen Loe en Roos. 'Pimp dan iemand die er niet uitziet!' 'Geen probleem,' zegt Brenda. 'Ik begin met eh... meester Ted!'

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Selma Noort
Uitgever
Uitgeverij Zwijsen
ISBN
9789048725816
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2016
Bestandsgrootte
3435582 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
25

Beschrijving

Brenda wil later advies geven. Zodat mensen er leuk uitzien. 'Ik pimp ze, zoals op teevee. Wedden dat ik daar goed in ben!' 'O ja?' roepen Loe en Roos. 'Pimp dan iemand die er niet uitziet!' 'Geen probleem,' zegt Brenda. 'Ik begin met eh... meester Ted!'

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Selma Noort
Uitgever
Uitgeverij Zwijsen
ISBN
9789048725816
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2016
Bestandsgrootte
3435582 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
25

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken