Wie heeft de vuursteen gestolen (1)

Prijs € 11,50

Uitverkocht

Geronimo Stilton

Hardback | Juli 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

In onze nieuwe serie van Geronimo Stilton, Oerknagers, volgen we een voorouder van Geronimo, een knager met een verwarde vacht en een intellectuele uitstraling. Hij en zijn vrienden wonen in een prehistorische nederzetting waar ze spannende avonturen beleven, zoals worstelen met dinosaurussen en angstaanjagende sabeltandtijgers! In dit eerste deel is er een rampzalige diefstal gepleegd! De zeer waardevolle Vuursteen, die alle inwoners van warmte en vuur voorziet, is gestolen! Geronimo laat het er niet bij zitten en besluit samen met zijn vriend Speurneus Teus op onderzoek uit te gaan. Al snel ontdekken ze dat de dief de gevreesde leider van de stam van de Sabeltandtijgers is... Zal het Geronimo lukken om het kamp van de Sabeltandtijgers binnen te dringen en de steen terug te halen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Geronimo Stilton
Uitgever
Wakkere Muis, De
ISBN
9789085921776
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In onze nieuwe serie van Geronimo Stilton, Oerknagers, volgen we een voorouder van Geronimo, een knager met een verwarde vacht en een intellectuele uitstraling.
Hij en zijn vrienden wonen in een prehistorische nederzetting waar ze spannende avonturen beleven, zoals worstelen met dinosaurussen en angstaanjagende sabeltandtijgers!
In dit eerste deel is er een rampzalige diefstal gepleegd! De zeer waardevolle Vuursteen, die alle inwoners van warmte en vuur voorziet, is gestolen! Geronimo laat het er niet bij zitten en besluit samen met zijn vriend Speurneus Teus op onderzoek uit te gaan.
Al snel ontdekken ze dat de dief de gevreesde leider van de stam van de Sabeltandtijgers is...
Zal het Geronimo lukken om het kamp van de Sabeltandtijgers binnen te dringen en de steen terug te halen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Geronimo Stilton
Uitgever
Wakkere Muis, De
ISBN
9789085921776
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken