Wie is er hier het dapperst

Prijs € 15,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Lorenz Pauli

Hardback | Februari 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een muis, een slak, een kikker en een mus zitten aan de rand van de vijver. ‘Tsja…,’ zegt de slak. ‘En nu…?’ vraagt de mus. Dan heeft de kikker een idee: we doen een wedstrijd wie het dapperst is! De muis mag beginnen. Ze neemt een duik en zwemt een stuk onder water. De kikker vindt dat eigenlijk niet zo dapper: hijzelf zwemt immers voortdurend onder water. Maar als muis hem uitlegt dat het voor een muis een geweldig dappere daad is, is hij erg onder de indruk. Ook de slak en de kikker laten zich van hun moedigste kant zien. En dan is het de beurt van mus. Als die, na heel lang nadenken, laat weten niet mee te doen met de wedstrijd snappen de andere drie het eerst niet goed. Maar uiteindelijk valt het kwartje… nee durven zeggen kan heel dapper zijn!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lorenz Pauli
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025742140
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

Een muis, een slak, een kikker en een mus zitten aan de rand van de vijver. ‘Tsja…,’ zegt de slak. ‘En nu…?’ vraagt de mus. Dan heeft de kikker een idee: we doen een wedstrijd wie het dapperst is! De muis mag beginnen. Ze neemt een duik en zwemt een stuk onder water. De kikker vindt dat eigenlijk niet zo dapper: hijzelf zwemt immers voortdurend onder water. Maar als muis hem uitlegt dat het voor een muis een geweldig dappere daad is, is hij erg onder de indruk.
Ook de slak en de kikker laten zich van hun moedigste kant zien. En dan is het de beurt van mus. Als die, na heel lang nadenken, laat weten niet mee te doen met de wedstrijd snappen de andere drie het eerst niet goed. Maar uiteindelijk valt het kwartje… nee durven zeggen kan heel dapper zijn!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lorenz Pauli
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025742140
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken