Winterlove

Prijs € 16,95

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Marion van de Coolwijk

Paperback | Augustus 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een bruisende serie vol spanning, liefde en meidenzaken Joan, Hanna en Tanja gaan skiën! Deze keer wordt het een echte zussenvakantie: verboden voor vriendjes! Als Joan en Hanna na een lange busreis in Oostenrijk aankomen, staat hun een onaangename verrassing te wachten: Tanja heeft Danny doodleuk meegenomen! Vooral Joan is boos. Zij heeft tegen haar vriend Brent gezegd dat hij niet mee mocht. Ondanks de ergernissen brengt de sneeuw veel plezier én liefde: Hanna ontmoet op de piste een heel leuke jongen en Joan flirt met een aantrekkelijke skileraar. Om hun ruzie uit te praten, spreekt de drieling af om samen te gaan dineren. Als Tanja niet komt opdagen, zijn Joan en Hanna lááiend, maar dan groeit hun bezorgdheid. Wanneer Brent plotseling voor de deur staat, is de chaos compleet... Marion van de Coolwijk heeft al meer dan tweehonderd kinderboeken geschreven. Ze won met MZZLmeiden de Tina Bruna Award en werd genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury. MZZLmeiden winterlove is het achtste deel in deze succesvolle serie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marion van de Coolwijk
Uitgever
Dyslexion Uitgeverij
ISBN
9789463242028
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
170

Beschrijving


Een bruisende serie vol spanning, liefde en meidenzaken

Joan, Hanna en Tanja gaan skiën!
Deze keer wordt het een echte zussenvakantie: verboden voor vriendjes! Als Joan en Hanna
na een lange busreis in Oostenrijk aankomen, staat hun een onaangename verrassing te wachten: Tanja heeft Danny doodleuk meegenomen! Vooral Joan is boos. Zij heeft tegen haar vriend Brent gezegd dat hij niet mee mocht. Ondanks de ergernissen brengt de sneeuw veel plezier én liefde: Hanna ontmoet op de piste een heel leuke jongen en Joan flirt met een aantrekkelijke skileraar.
Om hun ruzie uit te praten, spreekt de drieling af om samen te gaan dineren. Als Tanja niet komt opdagen, zijn Joan en Hanna lááiend, maar dan groeit hun bezorgdheid. Wanneer Brent plotseling voor de deur staat, is de chaos compleet...

Marion van de Coolwijk heeft al meer dan tweehonderd kinderboeken geschreven.
Ze won met MZZLmeiden de Tina Bruna Award en werd genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury. MZZLmeiden winterlove is het achtste deel in deze succesvolle serie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marion van de Coolwijk
Uitgever
Dyslexion Uitgeverij
ISBN
9789463242028
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
170

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken