Woezel en Pip In de tovertuin deel 1

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Juli 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eerste boekje mét CD over de hondjes Woezel en Pip en hun avonturen in de Tovertuin.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Ccm
ISBN
8710966061794
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Onbekend

Beschrijving

Guusje Nederhorst was altijd al dol op kinderen. Ze begon in 2002 met het schrijven van liedjes voor jonge kinderen. Met illustratoren Louise Geesink (bedenkster van o.a. Loeki de Leeuw) en Wil Raymakers creëerde ze de hondjes Woezel en Pip, gebaseerd op haar eigen fantasie en de liefde voor haar 2 honden. Zo ontstond het voorleesboekje 'Woezel en Pip'.
Door haar zwangerschap werd Guusjes doel nog duidelijker: ze wilde zich volledig richten op kinderen. Er werden vervolgens concrete plannen gemaakt voor de cd en het boekje, met als doel beiden binnen enkele maanden na haar bevalling uit te brengen, gekoppeld aan een kinderprogramma, bedacht en gepresenteerd door Guusje.
In juni 2003 beviel Guusje van zoon Dean Maddy en korte tijd later pakte ze haar werkzaamheden rondom de release van de cd en het boekje weer op. Haar ziekte heeft ertoe geleid dat Guusje haar werk niet heeft kunnen afronden; zoals bekend is ze op 29 januari 2004 overleden.
Guusje werkte met heel veel liefde en passie aan de cd en het boekje en het was dan ook haar grote wens dat beiden uitgebracht zouden worden. Haar echtgenoot Dinand Woesthoff besloot dan ook om het boekje en de cd alsnog uit te brengen. Inmiddels zijn er meer dan 135.000 exemplaren verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Ccm
ISBN
8710966061794
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Onbekend