Wraak van de wolf (e-Book)

Prijs € 9,95
Download direct dit e-Book

Bert Wiersema

EPUB met digitaal watermerk | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

MIDITHRILLERAls Jerome (17) met zijn vader onderweg is naar huis, na een gezellig weekend in Duitsland, krijgen ze een vreselijk ongeluk. De auto raakt te water en Jeromes vader overleeft het niet. De politie vertelt Jerome kort na de begrafenis dat het geen gewoon ongeluk was. Jerome komt er al snel achter dat de compagnons van zijn vader, die samen met hem een farmaceutisch bedrijf begonnen, er meer van weten. Ze laten weinig los, en willen niet praten over het verleden. Maar het is duidelijk dat ook zij door de dader worden bedreigd. Jerome gaat met zijn internetvriendin Laura op zoek naar het verleden van zijn vader en doet een aantal schokkende ontdekkingen ...Een adembenemend verhaal dat de lezer van het begin tot het einde zal boeien, én ook doet nadenken over goed en kwaad, over schuld, wraak ... en loslaten.Bert Wiersema heeft veel spannende boeken voor de jeugd geschreven. Dit is zijn eerste midithriller voor jongeren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bert Wiersema
Uitgever
Columbus
ISBN
9789085431831
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2011
Bestandsgrootte
613327 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

MIDITHRILLER
Als Jerome (17) met zijn vader onderweg is naar huis, na een gezellig weekend in Duitsland, krijgen ze een vreselijk ongeluk. De auto raakt te water en Jeromes vader overleeft het niet. De politie vertelt Jerome kort na de begrafenis dat het geen gewoon ongeluk was. Jerome komt er al snel achter dat de compagnons van zijn vader, die samen met hem een farmaceutisch bedrijf begonnen, er meer van weten. Ze laten weinig los, en willen niet praten over het verleden. Maar het is duidelijk dat ook zij door de dader worden bedreigd. Jerome gaat met zijn internetvriendin Laura op zoek naar het verleden van zijn vader en doet een aantal schokkende ontdekkingen ...
Een adembenemend verhaal dat de lezer van het begin tot het einde zal boeien, én ook doet nadenken over goed en kwaad, over schuld, wraak ... en loslaten.
Bert Wiersema heeft veel spannende boeken voor de jeugd geschreven. Dit is zijn eerste midithriller voor jongeren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bert Wiersema
Uitgever
Columbus
ISBN
9789085431831
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2011
Bestandsgrootte
613327 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken