Zeven eigenschappen die jou succesvol maken ! Werkboek

Prijs € 20,00

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Sean Covey

Paperback | Oktober 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vind jij het weleens moeilijk om keuzes te maken? Je weet misschien niet precies wat je wilt en wat nu eigenlijk goed voor je is. Bijvoorbeeld op school, bij de keuze voor het vakkenpakket, of als sommige vrienden je onzeker maken. Maar je weet dat je het zelf wel kan en dat je ouders niet voor jou hoeven te beslissen. Vaak blijkt dat dan toch moeilijk te zijn. Je wilt graag zelfstandig zijn, maar hoe doe je dat nou 't best? Sean Covey kent deze problemen; de oplossing beschreef hij in Zeven eigenschappen die jou succesvol maken! Dat boek werd een succes en er ontstond grote vraag naar het praktische werkboek erbij. Dit werkboek hebje nu in handen: het helpt je om de idee in Zeven eigenschappen… toe te passen op je eigen leven; het staat vol tips en trucs, invuloefeningen, enqu s en doelijstjes zodat je heel praktisch aan het werk kunt om je leven beter, leuker en spannender te maken. Je kunt het thuis gebruiken, of met klasgenoten. Voor informatie over extra Nederlands les- en oefenmateriaal bij dit boek, kijk op www.franklincovey.nl>onderwijs Sean Covey is de zoon van Stephen R. Covey, auteur van De zeven eigenschappen van effectief leiderschap. Dat boek gaat over hoe je je leven beter kunt leiden, echt sturen dus. Het is al jarenlang een inspiratiebron voor mensen over de hele wereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sean Covey
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047001720
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Vind jij het weleens moeilijk om keuzes te maken? Je weet misschien niet precies wat je wilt en wat nu eigenlijk goed voor je is. Bijvoorbeeld op school, bij de keuze voor het vakkenpakket, of als sommige vrienden je onzeker maken. Maar je weet dat je het zelf wel kan en dat je ouders niet voor jou hoeven te beslissen. Vaak blijkt dat dan toch moeilijk te zijn. Je wilt graag zelfstandig zijn, maar hoe doe je dat nou 't best?
Sean Covey kent deze problemen; de oplossing beschreef hij in Zeven eigenschappen die jou succesvol maken! Dat boek werd een succes en er ontstond grote vraag naar het praktische werkboek erbij.
Dit werkboek hebje nu in handen: het helpt je om de idee in Zeven eigenschappen… toe te passen op je eigen leven; het staat vol tips en trucs, invuloefeningen, enqu s en doelijstjes zodat je heel praktisch aan het werk kunt om je leven beter, leuker en spannender te maken. Je kunt het thuis gebruiken, of met klasgenoten.
Voor informatie over extra Nederlands les- en oefenmateriaal bij dit boek, kijk op www.franklincovey.nl>onderwijs
Sean Covey is de zoon van Stephen R. Covey, auteur van De zeven eigenschappen van effectief leiderschap. Dat boek gaat over hoe je je leven beter kunt leiden, echt sturen dus. Het is al jarenlang een inspiratiebron voor mensen over de hele wereld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sean Covey
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047001720
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken